![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Якби розчарування момент, коли я зрозуміла, що я пішов від 3 / 4 зелених карт 1 ![]() Я подивився на прем'єра, жодних повідомлень про негативні Rep .. Потім перевірив список учасників .. і всі співробітники, як і раніше сповнена Rep, але крім цього всякі 1 карта! (За винятком 2 осіб на 2cards ..) Це темп. або що сталося?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виправлено. Останнє оновлення програмного забезпечення скинути його. Дякуємо за роз'яснення.
| |||
| |||
| А гарне ![]() Не турбуйтеся, я просто злякалася, що я недавно почала даючи деякі дійсно Паскудне поради ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хіба мої виправлена. І. моєму профілі він говорить, що я хороший 5 повторень і не погано повторень і показує тільки 3 зелених речей, коли я відправляю ..
|
| |||
| |||
| Так, але карти не відповідають скільки поз. Повторення ви отримали. Вона працює за системою балів - Якщо Дейв повторень ви це дає більше плюс або мінус очок, ніж якщо б я робити.
|
| |||
| |||
| Повторень залежить, хто ви, деякі володіють більшою владою, ніж інші. Ви отримуєте одну зелене світло для кожного 25 очок. Коли ми модернізуємо він за замовчуванням 1 зеленим 100pts. Ви 54pts і завжди, це просто світло співвідношення, столових вгору. |
|
| |||
| |||
| і в мене ... |
|
| |||
| |||
| що? |
|
| |||
| |||
| Якщо ви маєте на увазі ви хочете знати, скільки очок ви не будьте таким ледачим. Подивіться самі.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь ласка, допоможіть!! Мій ноутбук Раптом не зв'яже! | Пікс | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 28 жовтня 2009 11:45 |
| Комп'ютер раптово заглохли | stealthking | Генеральний обладнання чат | 1 | 1 червня 2009 08:20 |
| HDD раптом не визнали | streetcatspenyo | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 24 травня 2009 06:00 |
| Як це комп'ютер помре так раптово? | amsung2 | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 вересня 2008 03:44 |
| ОЗУ палички раптом не схожі один на одного | CallumUK | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 4 лютого 2008 11:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |