μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Αρκετά awesome κατάταξη του Google!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:05
Συντονιστής Ομάδας

Default Αρκετά awesome κατάταξη του Google!

http://www.google.co.uk/search?hl=en...ryUK|countryGB

Μόλις διαπίστωσα αυτό. Δακτυλογραφήσεις στην Intel Burn Test στο Google δίνει το πρώτο hit όπως εδώ, πάνω από το επίσημο site για dowload το πρόγραμμα!

Δεν έχει μια κακή προσπάθεια! Και μπορεί να μας φέρει κάποια μεγαλύτερη κίνηση, εάν αυτό το πρόγραμμα γίνεται πιο χρήση.

Edit: Φαίνεται ότι έχει βραχύβιος ..... Έχουμε μετακινηθεί κάτω.

Edit2: Στην πραγματικότητα, είναι πλέον εμφανίζονται μόνο όταν εσείς επιλέξατε να δείτε τις σελίδες μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο. Διαφορετικά, εμφανίζεται ως όγδοο.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:17
Συντονιστής Ομάδας

Κορυφή της λίστας με τις ΗΠΑ.

Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:49
Ομάδα Δωρητών

Μόλις μεταφορτωθεί από τον σύνδεσμο Serverguy δημοσιεύτηκε. Εάν διάβασα σωστά πριν από τη σχέση i κατεβάσει αυτό νομίζω ότι θα μπορούσε να θέσει μια σύνδεση εδώ για τη λήψη. Αν ναι, ότι δεν θα φέρει και περισσότερα χτυπήματα για να ενισχύσει το google φιλοξενούμενων να ενισχύσει το δυναμικό διαφήμισης; Πραγματικά δεν ξέρω πως όλα τα έργα που lol.
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 16:23
Ομάδα Δωρητών

Ήταν ο λόγος που αποφάσισε να εμφανιστούν εδώ, πράγματι. Απλά πληκτρολογήσει στο "φόρουμ υπολογιστή», επειδή ήμουν κουρασμένος του είδους κάποια άλλα φόρα και ήθελε να βοηθήσει και διαπίστωσε εσείς λίγο πίσω:)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 17:26
Ομάδα Δωρητών

LOL και είστε ο λόγος που αυτό το μολυσμένο χώρο του άνθρακα μέχρι τώρα ξέρουν ποιος φταίει. Θα μου είπαν γι 'αυτό για την "ακατονόμαστη" φόρουμ. Αναρωτιέμαι αν ήμουν απαγορεύονται από εκεί που ναζιστικού mod; Ποτέ δεν πήγε πίσω, αλλά αυτός ο τύπος φαινόταν σαν να απαγορεύσει όποιος είχε ελεύθερης σκέψης lol.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.