![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...ryUK|countryGB Μόλις διαπίστωσα αυτό. Δακτυλογραφήσεις στην Intel Burn Test στο Google δίνει το πρώτο hit όπως εδώ, πάνω από το επίσημο site για dowload το πρόγραμμα! Δεν έχει μια κακή προσπάθεια! Και μπορεί να μας φέρει κάποια μεγαλύτερη κίνηση, εάν αυτό το πρόγραμμα γίνεται πιο χρήση. Edit: Φαίνεται ότι έχει βραχύβιος ..... Έχουμε μετακινηθεί κάτω. Edit2: Στην πραγματικότητα, είναι πλέον εμφανίζονται μόνο όταν εσείς επιλέξατε να δείτε τις σελίδες μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο. Διαφορετικά, εμφανίζεται ως όγδοο.
|
| |||
| |||
| Κορυφή της λίστας με τις ΗΠΑ. |
|
| |||
| |||
| Μόλις μεταφορτωθεί από τον σύνδεσμο Serverguy δημοσιεύτηκε. Εάν διάβασα σωστά πριν από τη σχέση i κατεβάσει αυτό νομίζω ότι θα μπορούσε να θέσει μια σύνδεση εδώ για τη λήψη. Αν ναι, ότι δεν θα φέρει και περισσότερα χτυπήματα για να ενισχύσει το google φιλοξενούμενων να ενισχύσει το δυναμικό διαφήμισης; Πραγματικά δεν ξέρω πως όλα τα έργα που lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήταν ο λόγος που αποφάσισε να εμφανιστούν εδώ, πράγματι. Απλά πληκτρολογήσει στο "φόρουμ υπολογιστή», επειδή ήμουν κουρασμένος του είδους κάποια άλλα φόρα και ήθελε να βοηθήσει και διαπίστωσε εσείς λίγο πίσω:)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL και είστε ο λόγος που αυτό το μολυσμένο χώρο του άνθρακα μέχρι τώρα ξέρουν ποιος φταίει. Θα μου είπαν γι 'αυτό για την "ακατονόμαστη" φόρουμ. Αναρωτιέμαι αν ήμουν απαγορεύονται από εκεί που ναζιστικού mod; Ποτέ δεν πήγε πίσω, αλλά αυτός ο τύπος φαινόταν σαν να απαγορεύσει όποιος είχε ελεύθερης σκέψης lol. |