![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...ryUK|countryGB רק שם לב לזה. הקלדה אינטל צרוב הבדיקה לתוך גוגל נותנת הראשון היכה כמו כאן, מעל dowload באתר הרשמי של התוכנית! לא רע מאמץ! בנוסף, עשויה להביא לנו קצת יותר תנועה אם תוכנית זו מקבלת יותר לשימוש. עריכה: נראה כי היא הייתה קצרה גר ..... יש לנו למטה זז. Edit2: האמת היא מופיעה כעת רק כאשר בחרת להציג דפים רק מבריטניה. אחרת זה בא כ השמיני.
|
| |||
| |||
| לראש הרשימה בארה"ב. |
|
| |||
| |||
| אני רק להוריד ממנה את הקישור Serverguy פורסם. אם אני קורא את הקישור כראוי לפני שהורדת את זה אני אני חושב שאתה יכול לשים כאן את הקישור להורדה. אם כן, כי לא היה אף יותר צפיות כדי להביא בשר את Google כדי להבקיע בשר את המודעה פוטנציאליים? אני באמת לא יודעת איך כל זה עובד LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתה סיבה החלטתי להופיע כאן, למעשה. רק הקלדת ב 'פורום מחשבים', כי הייתי עייף בערך של כמה פורומים אחרים רצו לעזור ומצאנו לכם כמה זמן חזרה:)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL ואתה הסיבה שאני Carbon לשרוץ את המקום הזה, אז עכשיו הם יודעים את מי להאשים. סיפרת לי על זה על "unmentionable" הפורום. אני תוהה אם אני הייתי שם מוחרם על ידי הנאצים, כי "המשרד"? אני אף פעם לא חזר אבל הוא נראה כמו סוג להחרים את כל מי שהיה ללא תשלום חשבתי LOL. |