![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...ryUK|countryGB Tikai tagad pamanīju to. Rakstīt Intel Burn Test Google dod pirmo hit kā šeit iepriekš oficiālās lejupielādētu vietā programmā! Nav slikti pūles! Un var dot mums kādu lielāku trafiku, ja šī programma kļūst plašāka izmantošana. Edit: Izrādās, ka tā ir īslaicīga ..... Mēs esam pārgājuši uz leju. Edit2: Patiesībā tas ir tagad tikai parādās tad, kad esat izvēlējušies apskatīt lapas tikai no UK. Citādi tā nāk līdz kā astotais.
|
| |||
| |||
| Lapas augša sarakstu ASV. |
|
| |||
| |||
| Es tikai lejupielādēt no saites Serverguy nosūtīts. Ja es izlasīju saite pareizi pirms es lejupielādēt to es domāju, ka jūs varētu nodot saite šeit lejupielādēt. Ja tā būtu, ka ne arī panākt lielāku trāpījumu uz liellopu gaļu pat google punktus, gaļas augšu reklāmas potenciālu? Es tiešām nezinu, kā visi, kas darbojas lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bija iemesls, es nolēmu parādīt šeit, faktiski. Just ierakstījāt "datoru forums", jo man bija sava veida noguris kādu citu forumu un vēlējās, lai palīdzētu un konstatēja, jūs puiši, bet aizmugurē:)
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL un jūs iemesla dēļ es inficētajām šo vietu Carbon tāpēc tagad viņi zina, kas vainīgs. Tu man pastāstīja par to "nenosaucams" forumu. Nez, ja man bija aizliegts tur, ka nacistu mod? Es nekad devos atpakaļ, bet viņam likās veidu aizliegums ikvienam, kurš bija brīva doma lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |