![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...ryUK|countryGB Numai doar observat asta. Tastarea în Intel Burn Test în Google oferă primul lovit ca aici, de mai sus a site-ului oficial descărca pentru program! Nu este un efort de rău! Şi ne-ar putea aduce unele mai mult trafic, dacă acest program se mai folosi. Edit: Se pare că acesta a fost de scurtă trait ..... Am s-au mutat în jos. Edit2: De fapt, acum este numai apare atunci când a ales pentru a vizualiza pagini numai din Marea Britanie. Altfel, e vorba ca opta.
|
| |||
| |||
| Prima pe listă în SUA. |
|
| |||
| |||
| Tocmai am descarcat de pe link-ul Serverguy post. Dacă l-am citit pe link-ul corect înainte de a-mi descărcat Cred că ai putea pune un link aici pentru a descărca. Dacă aşa ar fi de asemenea, că nu aduce mai multe hit-uri de carne de vită pe google scorul de carne de vită până potenţial de anunţuri? Eu chiar nu ştiu cât de toate, care funcţionează lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A fost motivul pentru care am decis să apară aici, de fapt. Doar este scris în "computer forum", deoarece am fost un fel de obosit de alte forumuri şi a vrut să ajut şi voi găsi un timp spate:)
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL Si tu esti motivul pentru care am infestate acest loc atât de carbon Acum ştiu pe cine să dai vina. Tu mi-ai spus despre el pe "nedemn de a fi amintit" forum. Mă întreb dacă am fost acolo a interzis prin care nazist mod? Nu m-am dus înapoi, dar el a parut ca tipul de a interzice orice persoană care a avut o gândire liberă lol. |
![]() |
|
| Marcaje |