![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Въпреки, че не съм била около прекалено дълго, просто мислех Бих предайте моите палци за общността, които сте започнали да изграждат тук. Изборът на точки е добър и покрива повечето аспекти, които бихте искам да обсъдим по отношение на компютрите. Може би дизайнът може да правите с няколко tweaks и там изглежда е една малка бяла пауза в горната част на страницата, точно под извити части във Firefox, но различен от този на всички изглежда много добре. Много добра информация и консултации чукат наоколо, очаквам с нетърпение да бъде част от талантливите общността. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Благодаря за Firefox глави нагоре ...
| |||
| |||
| Аз съм се предположи, че искаш да бъдеш щастлив с шаблона сега TCF като в момента използва vBulletin. Аз съм TCF се предположи, че е използвал PhpBB по време на този пост. Аз напълно съгласен с теб, този форум е много талантлив! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Spec'ed изгради система, иска малко Обратна връзка | mctw | Общи Хардуер Чат | 8 | 25 май 2009 г. 11:42 |
| Карта Обратна връзка | Mohit | Общността Новини & Чат | 4 | 8 януари 2009 11:20 |
| Funniest Ebay Обратна връзка Никога! | jimmayor007 | Изключено Тема Дискусия | 8 | 15 ноември 2008 16:05 |
| Обратна връзка | Шал | Общността Новини & Чат | 1 | 23rd Mar 2008 15:41 |
| Нуждаете Обратна връзка | Гръмовержец | Общи Хардуер Чат | 10 | 14 Окт 2007 12:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |