![]() |
|
| |||
| |||
| Αν και δεν έχω γύρω από πάρα πολύ καιρό, απλά νόμιζα ότι μου είχε δώσει μπράβο για την κοινότητα που έχετε αρχίσει να δημιουργηθεί εδώ. Η επιλογή των τμημάτων είναι καλό και καλύπτει περισσότερες πτυχές που έχετε ποτέ ότι θέλουν να συζητήσουν σχετικά με τους υπολογιστές. Ίσως η σχεδίαση θα μπορούσε να κάνει με μερικά tweaks και φαίνεται ότι υπάρχει ένα μικρό άσπρο στην κορυφή της σελίδας ακριβώς κάτω από την καμπύλη τμήματα σε FireFox, αλλά εκτός από ότι όλα είναι πολύ καλό. Πολλές καλές πληροφορίες και συμβουλές γύρω από χτυπούν, με ανυπομονησία να αποτελεί μέρος ενός ταλαντούχου κοινότητα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ευχαριστώ για το firefox κεφάλια επάνω ...
| |||
| |||
| Θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι ευχαριστημένοι με το πρότυπο τώρα ως TCF σήμερα χρησιμοποιεί vBulletin. Πιστεύω ότι με τη χρήση phpBB TCF ήταν κατά τη στιγμή της τη θέση αυτή. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, αυτό το φόρουμ είναι πολύ ταλαντούχα! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Spec'ed σύστημα, θα ήθελα λίγο Ανατροφοδότηση | mctw | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 25η Μαΐου 2009 11:42 |
| Σχόλια | Mohit | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 8 Ιαν 2009 11:20 |
| Funniest Ebay Ανατροφοδότηση ποτέ! | jimmayor007 | Off Topic Συζήτηση | 8 | 15 Νοε 2008 16:05 |
| Σχόλια | Shawn | Κοινότητας Νέα & Chat | 1 | 23 Μαρ 2008 15:41 |
| Ανάγκη Ανατροφοδότηση | Βροντών | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 14 Οκτ 2007 12:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |