![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Bár eddig nem volt túl hosszú körül, csak gondoltam, hogy én remek a közösség, amit elkezdtem felépíteni itt. A kiválasztási szakasz jó, és kiterjed a legtöbb olyan kérdést, amit valaha is szeretne megvitatni a számítógépek. Lehet, hogy a terv nem tehetett pár Tweaks, és úgy tűnik, hogy egy kis szünetet a fehér, az oldal tetején, pontosan a hajlított részre Firefox, de azon kívül, hogy minden nagyon jól néz ki. Rengeteg jó információt és tanácsot Leütés körül, már alig várom, hogy egy részét a tehetséges közösségbe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Köszönöm a Firefox vezeti ...
| |||
| |||
| Én, azt feltételezve, hogy te lennél elégedett a sablonok jelenleg a TCF most már vBulletin. Én, azt feltételezve, hogy TCF volt használva phpBB időpontjában, ezen a poszton. Teljesen egyetértek veled, ez a fórum nagyon tehetséges! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Spec'ed fel egy rendszert, azt szeretné, ha egy kis Észrevétel | mctw | Általános fémáru Chat | 8 | 25. május 2009 11:42 |
| Site Feedback | Mohit | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 8. január 2009 11:20 |
| Legviccesebb Ebay Észrevétel Ever! | jimmayor007 | Off Topic Discussion | 8 | 15. november 2008 16:05 |
| Visszajelzés | Shawn | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 23. március 2008 15:41 |
| Need Észrevétel | Mennydörgő Jupiter | Általános fémáru Chat | 10 | 14. október 2007 12:48 |
| Téma eszközök | |
| |