![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иако сам није био око предуг, само помислио бих дао мој тхумбс уп за заједницу сте почели изградњу овде. Избор поглавља је добар и покрива већину аспеката које бисте икада желели разговарати у вези рачунара. Можда би могли направити дизајн са неколико туеакс и тамо, како се чини, мало бело одмор на врх странице испод извијених делова у ФиреФокс, али друго него да све изгледа јако добро. Пуно добрих информација и савета куца около, весели да буду део је талентовани заједнице. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хвала за један дан глава горе ватра ...
| |||
| |||
| Ја сам уз претпоставку да ће бити срећан са сада као шаблон ТЦФ сада користи вБуллетин. Ја сам уз претпоставку да је помоћу пхпББ ТЦФ у време овај пост. ЈА потпуно сложити са вама, овај форум је врло талентовани! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спец'ед Горе система, хтели мало Контакт | мцту | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 25 мај 2009 11:42 |
| Сите Контакт | Мохит | Цоммуниты Неус & Цхат | 4 | 8 јануар 2009 11:20 |
| Фунниест ебаы Укупно икад! | јиммаыор007 | Офф Топиц Дисцуссион | 8 | 15 новембар 2008 16:05 |
| Повратна информација | Шал | Цоммуниты Неус & Цхат | 1 | 23 март 2008 15:41 |
| Требате Контакт | Громовник | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 14 октобар 2007 12:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |