![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dnes jsem přidal jednotlivých kanálů RSS za samostatný fórech.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sweet díky Dave:)
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iSpy Zní to jako dobrá věc. Co RSS kanály vlastně dělá?
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Mám zálibu v iSpy funkcí více a více, je skvělé, že mohu hru a nejen vidět, ale příspěvky číst většinu z toho, jak dobře
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| iSpy se ukázala být opravdovým bonus! |
|
| |||
| |||
| Yay! |
|
| |||
| |||
| iSpy je dobrá. Já jsem to líbí: D |
|
| |||
| |||
| ISpy, že věc je geniální skvělé navíc
__________________ Euro Mistrovství tip = & Torres Španělsko <- Sakra Měl jsem kladl na ně vsadit Značka chudobu Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se |