![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dnes som pridal jednotlivých kanálov RSS za samostatný fórach.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sweet vďaka Dave:)
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iSpy Znie to ako dobrá vec. Čo RSS kanály vlastne robí?
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Mám záľubu v iSpy funkcií viac a viac, je skvelé, že môžem hru a nielen vidieť, ale príspevky čítať väčšinu z toho, ako dobre
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| iSpy sa ukázala byť ozajstným bonus! |
|
| |||
| |||
| Yay! |
|
| |||
| |||
| iSpy je dobrá. Já jsem to páči: D |
|
| |||
| |||
| ISpy, že vec je geniálna skvelé navyše
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows 7 Funkcia - Remote Desktop? | ryannathans | Operačné systémy Windows | 1 | 5.září 2009 03:14 |
| Nepodarilo sa mohli používať ľubovoľnú funkciu na mojom notebooku, je to neprijme som svoje heslo. | STID1967 | Všeobecné Software Chat | 4 | 6. mája 2009 10:49 |
| Niektoré základné rysy Najlepšie Voľný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 30. mája 2008 13:21 |
| Thread Tools | |
| |