mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Comunitare News & Chat

Register

Folding @ home: pliante pentru binele omenirii

Reply

Thread Tools
Old 4 decembrie 2008, 15:03
Grupul de donator

http://folding.stanford.edu/

Cred că ar trebui să înceapă o echipa. Ce este pliante?

Practic, Universitatea Stanford foloseşte un program pe care le distribuie cu tine, aşa încât să puteţi dona o parte din computerul dvs. putere de procesare pentru a calcula lucruri, care, după ce a finalizat date este trimis înapoi. Aceste date îi va ajuta să găsească un tratament şi / sau cure de lucruri cum ar fi cancerul. Am făcut acest lucru înainte de fapt cu mult timp în urmă pe un alt forum. nu au facut-o de sens. Cred că ar trebui să înceapă un oficial de echipa si sa vedem daca putem Rack puncte până să intre în competiţie cu alte echipe. Cum de puncte de lucru este simplă -

În funcţie de complexitatea de pachete de date ce sunt trimise, vi se acorda puncte după ce este completat de prelucrare. Exista 2 sisteme de crai - echipa ta, faţă de alte echipe, si tu, faţă de altele în echipa ta.

puteţi activa şi dezactiva programul la vor, aşa încât, atunci când nu vă utilizaţi computerul dumneavoastră, aveţi posibilitatea să rulaţi programul şi, astfel, ajuta la Stanford cu sale de cercetare.

Puteţi folosi, de asemenea, vă PS3 (variante este foarte rapid) şi de asemenea, vă puteţi înregistra mai multe calculatoare pentru a lucra pentru propriul profil de pe echipa de la o singură dată.

Ce zici, Dave? putem da o sansa?

dacă doriţi, pentru a ajuta omenirea, click aici -> http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/createteam.pl

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 4 decembrie 2008, 16:03
Moderator Group

Sa făcut ... Lasă-mă să scoatem un al doilea fir de sus.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 4 decembrie 2008, 16:06
Grupul de donator

<Please Nu se leagă de farmacie sites, prin link-uri sau pentru a images, nr mare doar anunţându-vă know>

didnt know. hohot de râs.
Old 5 decembrie 2008, 06:29
Administrator Group

Se pare ca o idee buna, cucui acest thread luni ca sunt departe cea mai mare parte a w / scop. Apoi se va uita în obţinerea este setup.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 5 decembrie 2008, 06:51
Administrator Group

Se pare ca SG a început, trebuie să fi pierdut-o, http://www.computer-juice.com/forums...ng-home-18747/
Old 5 decembrie 2008, 08:58
Moderator Group

Yeh, am încercat să scoatem parola inapoi. Mi-am pierdut o gramada de mail înainte, care este arhivat, undeva şi conţine detalii.

Altfel, doar aranjat-o din nou.

Old 5 decembrie 2008, 11:39
Grupul de donator

Este un lucru extraordinar! Ar fi misto daca am putea da cineva un mic premiu, sau ceva de care mai are cele mai multe puncte pentru echipa noastră, după câteva luni. Da stiu, pentru a oferi membrilor forum unele motivaţia de a mai multe ori.
Old 5 decembrie 2008, 12:01
Moderator Group

Hmmm, am un raft plin de servere rulează în birou, nu face nimic toată noaptea, şi 3 servere de la etaj face nimic cu greu la toate (doar pentru uz casnic).

Poate ca ar trebui sa le pliante ....

Old 5 decembrie 2008, 12:06
Grupul de donator

Si eu am 3 jocuri calculatoare + un PS3. Eu ar trebui să înceapă de pliere prea. Voi, cât mai curând ştiu echipei este o copie de rezervă şi să fie difuzate. = D
Old 8 decembrie 2008, 17:41
Moderator Group

Asiguraţi-vă că aţi citit şi pe acesta înainte de a începe să pliere. Dacă ai doar unul, doi sau PC-ul şi să le utilizeze o mulţime de culisare, atunci nu va fi pentru tine. Este mai mult cu scopul de inactivitate de procesoare PC.

Dave-ar putea dori să înfiinţeze o FAH forum, de asemenea, pentru căutări pe Google şi de întrebări şi membrii echipei pentru a discuta subiecte.

http://www.stanford.edu/group/pandeg...FoldingFAQ.pdf

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.