![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://фолдинг.станфорд.еду/ Мислим да бисмо требали почети тима. Шта је преклоп? У основи, Станфорд Университы користи програм који их дистрибуирати на вас тако да можете донирати неке своје рачунар процесорска снагом како би се израчунати ствари, које су, након што је завршио се подаци шаљу натраг. Ови подаци помоћи ће им наћи лечење и / или лекове за ствари као што је рак. Ја сам заправо то учинио пре давно на неком другом форуму. нисте урадили га смисла. Мислим да бисмо требали почети службеног тима и видети ако ми може зупчана највише бодова ће се такмичити са осталим тимовима. Колико је бодова је једноставан рад -- У зависности о сложености подацима пакетне сте послата, ви сте награђени бода након што је завршио обраду. се налазе 2 грабуље системи - Ваш тим ВС друге екипе, а ви вс остали у свом тиму. можете обратити на програму и искључити по вољи, па када се не користи рачунар, можете покренути програм и тиме помоћи Стенфорд са својим истраживањима. Можете користити ваш пс3 (наборима то врло брзо), а можете се пријавити више рачунара да раде за сопствени профил на тим одједном. Ухат до ыоу саы Даве? можемо да да јој метак? ![]() ако желите помоћи човечанству, кликните овде -> хттп://фах-уеб.станфорд.еду/цги-бин/цреатетеам.пл
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Његова урађено ... Дозволи ми да копају нити се на други.
|
| |||
| |||
| <Плеасе Не линк на апотеке ситес, кроз линкове или биггие да имагес, Не само што вам омогућава кноу> није знам. лол.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чинити се сличан један велик идеја, џомба тхис тхреад понедељак како сам далеко највише од свега у / енд. Тада ће то изгледати у сетуп.
| |||
| |||
| Изгледа СГ почео га, мора да има пропуłтених га, хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...нг-хоме-18747/ |
|
| |||
| |||
| Ыех, Им 'праведан тежак да копају лозинку бацк уп. Изгубио сам пуно маил пре, што је у архиви, а негде садржи детаље. Иначе само сет ит уп агаин.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| То је одлично! Било би супер ако ми неко могао дати малом награду или нешто за који је икад има највише поена за наш тим након неколико месеци. Ыа кноу, да да неке чланове форума мотивацију за овчињака више.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Хммм, имам сталак пун сервер истиче у канцеларији и ништа не чиниш све ноћи, и 3. спрату сервери раде једва ништа ат сви (само за домаћу употребу). Можда бих требао добити их преклоп ....
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| А ја имам 3 гаминг рачунара + а пс3. Требала бих почети преклоп превише. Ја ћу чим знам екипу се вратио горе и трчање. = Д
|
| |||
| |||
| Свакако прочитајте и на то пре него што почнете преклоп. Ако имате само једно или два рачунара и користе их доста онда преклоп неће бити за вас. То је више усмерен на неприсутан ПЦ процесора. Даве бисте поставили фах форум и за Гоогле претрагу, а за питања и чланове тима како би расправљали о темама. хттп://ууу.станфорд.еду/гроуп/пандег...ФолдингФАК.пдф |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| КСП Хоме овна буг?? | труцк3р | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 5. јула 2009 21:24 |
| Да ли је то добар дом изграђен систем? | леехалл | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 5. Сеп 2008 01:52 |
| Фолдинг @ хоме | ксацтлы | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 31 аугуст 2008 07:59 |
| КСП Хоме Едитион | цлаирес | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 15 јануар 2008 04:29 |
| Помоћ! Само 1 ком могу приступати Интернету на мој дом н / у | ЦхипТ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 24 децембар 2007 08:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |