![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| První 5 "TCF členských" Na post zde můžete mít zdarma upgrade na donator status.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Děsivý. Já bych darovat ale jsem trochu krátký na hotovosti atm. : V
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistý, zda-li i třídy jako non novým členem? ale já jsem certianly bude použití fóra od tohoto okamžiku. Doufám, že jsem si to!
| |||
| |||
| Jen jsem uvědomili, že říká nový člen: (, sorry, pokud jsem byl anoying tohoto vysílání. Mabye váš příjemný pocit a nechá mě to vlastně je? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hrome! Myslel jsem, že více lidí bude mít skočil na to hned.
|
| |||
| |||
| Ty by se věřit, kolik členů PM mi říkal, že jsou chudé, nebo jsou příliš mladé mít PayPal účet, pak ujít tyto závity. ![]() IS 23 se zdá, že jste normální TCF členem, možná jste změnili přes noc, noví členové změnu normální členů automaticky, a to buď cestou můžete mít jeden spolu s uhlím. Díky. |
|
| |||
| |||
| Výsledkem je to, co to je! Mockrát děkuji. |
|
| |||
| |||
| Můžu se zeptat, co to 'výhody' jsou? : O Prostě jsem viděl na tlačítko Upravit, které bylo opravdu anoying mi tím, že nemohl udělat. x |
|
| |||
| |||
| Citace:
Výhody zde> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...763/ # post25098 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není špatná nabídka tam Dave, nezdá, jako mnozí lidé chtějí, aby požitky ThO
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Avast Home zdarma Vs. AVG Free Version | P5200 | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 18.října 2009 18:30 |
| Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor | Ozzie82 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 12. Červenec 2009 04:04 |
| Připojení k internetu Status plz Nápověda Přímá | Tinkerbell | Sítě, Modemy & VoIP | 14 | 29. dubna 2009 01:56 |
| "Pokud jste donator .. více návštěvníků google" otázka | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Společenství Novinky a chat | 3 | 10. června 2008 10:58 |
| Donator status | Eltocliousus | Společenství Novinky a chat | 5 | 25. duben 2008 09:07 |
| Thread Nástroje | |
| |