![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα πρώτα 5 "TCF κράτος" είναι εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο μπορεί να έχει δωρεάν αναβάθμιση σε donator καθεστώς.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φοβερός. Είχα δωρίσουν αλλά είμαι λίγο σύντομο με μετρητά atm. : V
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος αν θ τάξη ως μη νέο μέλος; αλλά είμαι certianly θα πρέπει να χρησιμοποιούν το φόρουμ, από τώρα και στο εξής. Hope i get it!
| |||
| |||
| i υλοποιηθεί μόνο που λέει νέο μέλος: (, συγνώμη αν ήμουν να anoying απόσπαση αυτό. Mabye σας ωραίο συναίσθημα και επιτρέψτε μου θα έχουν ούτως ή άλλως; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey Νόμιζα ότι περισσότερα άτομα θα έχουν σε αυτό το άλμα από τώρα.
|
| |||
| |||
| Εσείς δεν θα πιστεύουν πως πολλά μέλη PM μου λέει ότι είναι φτωχοί ή είναι πολύ μικρά για να έχουμε ένα λογαριασμό PayPal, τότε χάνετε αυτά τα νήματα. ![]() Είναι 23 Φαίνεται να είναι μια κανονική TCF μέλος, ίσως να αλλάξει εν μία νυκτί, τα νέα μέλη για την αλλαγή της κανονικής μέλη αυτόματα, είτε τον τρόπο που μπορείτε να έχετε μία μαζί με άνθρακα. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| ό, τι σε ένα αποτέλεσμα που είναι! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. |
|
| |||
| |||
| Μπορώ να ρωτήσω ποια είναι αυτά τα "προνόμια" είναι; : O Είδα το κουμπί "Επεξεργασία" που ήταν πραγματικά anoying μου δεν είναι σε θέση να το κάνουμε αυτό. x |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πρόσθετες απολαβές εδώ> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...763/ # post25098 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει μια κακή προσφορά Dave, δεν φαίνεται όπως και πολλοί άνθρωποι θέλουν τις πρόσθετες απολαβές καίτοι
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Avast Home Free Vs. AVG δωρεάν έκδοση | P5200 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 18 Οκτώβρη 2009 18:30 |
| Σε πραγματικό χρόνο για Κινητά μνήμης Έκθεση Παρακολούθησης & | Ozzie82 | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 12 Ιουλ 2009 04:04 |
| Internet Connection Status plz Help Fast | tinkerbell | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 14 | 29 Απρ 2009 01:56 |
| "αν είστε πιο donator .. google επισκέπτες" λόγω | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 10 Ιουν 2008 10:58 |
| Donator καθεστώς | Eltocliousus | Κοινότητας Νέα & Chat | 5 | 25 Απρ 2008 09:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |