![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az első 5 "TCF tagja" s után itt van egy ingyenes frissítés a donator állapotát.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Döbbenetes. Én donate de egy kicsit rövid Készpénzmozgások atm. : V
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok benne biztos, ha az osztályba, mint nem új tag? de én certianly lesz a fórum mostantól. Hope I get it!
| |||
| |||
| Én csak azt mondja, hogy megvalósult az új tag: (, sajnálom, ha éppen anoying kiküldetésére ezt. Mabye a szép érzés, és engedd meg, hogy ez egyáltalán? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A fenébe Azt hittem több ember ugrott volna e már.
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy hány tagja PM nekem mondani ezek a szegény, vagy túl fiatal, hogy a PayPal számla, akkor ezek a szálak hiányozni. ![]() 23 Úgy tűnik, van egy normális TCF tagja, talán változás egyik napról a másikra, az új tagok változás rendes tagjai automatikusan, akár úgy is, hogy egy együtt Carbon. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| mi az a következménye, hogy van! Nagyon köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Megkérdezhetem, hogy mi ezeknek a "perks' van? : O Most láttam a szerkesztés gombot, hogy valóban anoying nekem nem képesek erre. x |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Perks itt> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...763/ # post25098 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem rossz ajánlat Dave van, nem úgy tűnik, mintha sok ember szeretné, hogy a perks tho
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Avast Home Free Vs. Ból AVG Free Version | P5200 | Vírus, kémprogram és biztonság | 4 | Október 18, 2009 18:30 |
| Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor | Ozzie82 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 12. július 2009 04:04 |
| Internet Connection Status plz Segítség Gyorskeresés | tinkerbell | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 14 | 29. április 2009 01:56 |
| "Ha te egy donator .. többet google látogatók" kérdés | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Közösségi Hírek & Chat | 3 | 10. június 2008 10:58 |
| Donator status | Eltocliousus | Közösségi Hírek & Chat | 5 | 25. április 2008 09:07 |
| Téma eszközök | |
| |