![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הראשון 5 "TCF חבר" יש לכתוב כאן יכול לקבל חינם שדרוג ל donator מצב.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עצום. אני מעוניינת לתרום אבל אני קצת קצר על מזומנים בכספומט. : V
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא בטוח אם אני בכיתה כפי שאינו חבר חדש? אבל אני הולך להיות certianly באמצעות פורומים מעכשיו. מקווה שאני מבין את זה!
| |||
| |||
| אני רק אומר את זה realised חבר חדש: (, אני מצטער אם היה להיות anoying פרסום זה. Mabye את התחושה נעימה יאפשר לי לקבל את זה בכלל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey חשבתי יותר אנשים היו קפץ על זה עד עכשיו.
|
| |||
| |||
| אתה לא מאמין כמה חברים בערב אומר לי שהם גרועים או צעירים מדי כדי להיות בעל חשבון PayPal, אז גברת אלה פתילים. ![]() 23 הוא נראה שאתה רגיל TCF חבר, אולי תשנה לילה, חברים חדשים כדי לשנות בדרך כלל חברים באופן אוטומטי, כך או כך אתה יכול לקבל אחד יחד עם Carbon. תודה. |
|
| |||
| |||
| מה התוצאה, כי היא! תודה רבה. |
|
| |||
| |||
| אפשר לשאול מה אלה 'perks' הם? : O אני רק ראיתי את לחצן העריכה כי anoying באמת היה לי לא להיות מסוגל לעשות את זה. x |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Perks כאן> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...763/ # post25098 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא רע דייב מציעים שם, לא נראים כמו אנשים רבים רוצים את perks tho
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Avast הבית חינם Vs. AVG Free גירסה | P5200 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | 18 אוקטובר 2009 18:30 |
| זמן אמת זיכרון נייד דו"ח מצב & צג | Ozzie82 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 12th יולי 2009 04:04 |
| מצב חיבור לאינטרנט Plz עזרה מהירה | tinkerbell | רישות, מודמים & VoIP | 14 | 29 אפריל 2009 01:56 |
| "אם אתה donator Google מבקרים יותר .." השאלה | 4d (Fordy (פורד) אולי | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | -10 יוני 2008 10:58 |
| מצב Donator | Eltocliousus | קהילה חדשות וצ 'אטים | 5 | ה -25 לאפריל 2008 09:07 |
| שרשרת כלים | |
| |