![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmus 5 "TCF valstybės" S rašyti čia gali nemokamai atnaujinti Donator statusas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuostabus. Norėčiau dovanoti, bet aš šiek tiek trumpų pinigų atm. V
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikras, jei i klase, kaip ne naujas narys? bet aš certianly bus naudojant forumuose nuo šiol. Hope I get it!
| |||
| |||
| Aš tiesiog suprato, jis sako naujas narys: (, atsiprašau, jei buvau yra anoying posting this. Mabye tavo jausmas malonus ir leiskite jį vistiek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eik tu Maniau, kad daugiau žmonių turės šoktelėjo apie šį dabar.
|
| |||
| |||
| Nors tai ir nėra mano, kaip daug narių, PM man sako jie skurdžiai arba yra per jauni turėti PayPal sąskaitą, tada praleisti šias temas. ![]() Yra 23 Atrodo tu normalus TCF narys, gal kartą per naktį, naujus narius pakeisti įprastą nariai automatiškai, arba kaip tu gali turėti vieną kartu su anglies. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Koks rezultatas tai! Labai tau ačiū. |
|
| |||
| |||
| Leiskite paklausti, ką šie "privilegijos" yra? : O Aš ką tik pamačiau redagavimo mygtuką, kad buvo tikrai anoying man, kad negali daryti. x |
|
| |||
| |||
| Citata:
Privilegijos čia> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...763/ # post25098 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neblogai yra ten Dave, neatrodo, kaip ir daugelis žmonių nori, kad privilegijos tho
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Avast Home Nemokama Vs. AVG Free Versija | P5200 | Virus, Spyware & Security | 4 | 18 spalis 2009 18:30 |
| Real-time Mobile Memory Status Pranešimas & Monitor | Ozzie82 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 12 liepa 2009 04:04 |
| Internet Connection Status PLZ help Fast | Tinkerbell | Networking, Modems & VoIP | 14 | Balandis 29, 2009 01:56 |
| "Jei esate Donator .. daugiau" Google "lankytojų" klausimas | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Community News & Chat | 3 | Birželis 10, 2008 10:58 |
| Teikėjos statusas | Eltocliousus | Community News & Chat | 5 | Balandis 25, 2008 09:07 |
| Temos įrankiai | |
| |