![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Една от основните deterrents като наберете до потребител, който е съхранил ми далеч от използването на този сайт е в размер на реклами. Да, знам сървърите струват пари, лицензи струват пари, но аз мисля, че количеството на реклами е прекомерна. Плюс това, те са досадни, подлудяващ и някои от тях дори се шумове. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Благодаря за въвеждане.
Те са много лесно да се игнорира, аз дори не ги забележите повече. Също така, страницата с размери са почти идентични по без реклами, така премахването им би не правят разлика да заредите пъти. Може би трябва да надстроите до широколентов. 99% от сайтовете са рекламите, всички големи направите, това е начинът, по който Интернет. Благодарности. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Вън от интерес защо си на Dial-Up? |
|
| |||
| |||
| Голяма част от Австралия (от това, което съм научил) не е направила това за широколентовата наличност. Те трябва да бъдат внимателни с интернет, за да се избегне допълнително заплащане за преминавате граници. Firefox с рекламна Блок плюс добавка и аз не виждам кой да обяви някоя страница, която посещавате. :) Този сайт изглежда много различно, ако дойде тук, без да ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекламите не се притеснява ме каквато.
| |||
| |||
| За протокола този сайт в момента ми струва $ 400 на месец. Това е 5 бона годишно пич! Да не споменавам, времето отнема от всеки и на всеки един от моите дни. Тогава той предложи за свободно да се членове. Очевидно е, че трябва да бъде ядки ... Но не е достатъчно луд да премахнете реклами. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha аз тичам, че и аз нямах представа там дори е имало реклами, докато не построена новата ми машина и дойде тук преди да се инсталират ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях наскоро инсталирана Vista и се налага да използвате ie7 за известно време, докато аз инсталирани всички актуализации и накрая Firefox, и то е съвсем различно да го използвате във Firefox! Всички 4 от googleads на мигащи нещо в началото на следващата googlead, една горния десен ъгъл на сайта и една в края всички са тук и са били доста досадно до степен, но веднага след като се инсталира Firefox + ABP беше обратно към нормалния пак:) Да не му харесва реклами? Get Firefox + ABP ... те са свободни, вие искате да не се ядки.
|
| |||
| |||
| Благодаря за подкрепата. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Забрави това.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Търсачката Пренасочване на Реклами | Jacko2983 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 4 | 3 Aug 2009 02:32 |
| Имате нужда от огромни количества Помощ .. Xbox 360 не Свързване | 4D (Fordy (Форд) Оли | В мрежа, модеми & VoIP | 15 | 23rd май 2009 г. 13:47 |
| Svchost.exe използват голямо количество RAM? | d0od | Windows операционни системи | 10 | 19 май 2008 г. 13:39 |
| Намаляване 8Ohm да 4Ohm | 4D (Fordy (Форд) Оли | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 19 Jan 2008 12:49 |
| Това, което мога намали живота на моя нов твърд диск? | Treymac | Дискове & сменяемите носители | 1 | 30 декември 2007 00:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |