![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jedním z hlavních zastrašovací jako volba do uživatele, který si uchovávají mne z použití této webové stránky je množství reklam. Ano, já vím serverů stojí peníze, licence stojí peníze, ale myslím, že množství reklamy je přehnané. Plus jsou obtěžující, rušivé a některé z nich dokonce zvuky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Díky za vstup.
Jsou velmi snadno ignorovat, nemám ani upozornění nich ještě. Také stránce velikosti jsou téměř totožné, aniž by na reklamy, takže jejich odstranění by se žádný rozdíl zatížení krát. Možná byste měli provést upgrade na širokopásmové připojení. 99% stránky mají reklamy, všechny ty velké udělat, je to způsob, jakým je Internet. Díky. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mimo zájem, proč jsi na dial-up? |
|
| |||
| |||
| Mnohé z Austrálie (od toho, co jsem se naučil) neučinila to Broadband dostupnost. Musí být opatrný s jejich používání internetu neplatit extra pro probíhající přes hranice. Firefox s reklamní Blokovat Plus add-on a nevidím žádné reklamy na každé stránce jsem návštěvu. :) Tato stránka vypadá velmi rozdílné, když sem přišel bez ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reklamy nebudou obtěžovat mě vůbec.
| |||
| |||
| Pro připomenutí tohoto serveru mě v současné době 400 dolarů měsíčně. To je 5 tisíc ročně kámo! Nemluvě o době, kdy se z každého jednoho z mých dnů. I pak nabízíme zdarma k ní členy. Pochopitelně jsem třeba ořechy ... Matice, ale ne dost na odstranění reklamy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha běhám, že jsem netušila, že byl dokonce žádné reklamy, dokud jsem vybudoval můj nový stroj a přišel sem před Nainstaloval jsem ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem nedávno nainstalované Vista a musel použít IE7 na chvíli, až jsem nainstalované všechny aktualizace a pak konečně firefox, a bylo to úplně jiné použití je ve Firefoxu! Všechny 4 z googleads, blikající věc, na vrcholu u googlead, ten vpravo nahoře na webové stránky a jedné na spodní všichni byli tady a bylo docela otravné do takové míry, ale jakmile jsem nainstalován firefox + ABP bylo zpět do normálního opět:) Nelíbí reklamy? get firefox + ABP ... jsou oba zdarma, že byste třeba oříšky nikoliv.
|
| |||
| |||
| Díky za podporu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapomeňte na to.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vyhledávače Přesměrovává do Advertisements | Jacko2983 | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 3. srpna 2009 02:32 |
| Potřeba velké množství Pomozte .. Xbox 360 není Připojení | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Sítě, Modemy & VoIP | 15 | 23. května 2009 13:47 |
| Svchost.exe použití velkého množství paměti RAM? | d0od | Operační systémy Windows | 10 | 19. května 2008 13:39 |
| Snížit 8Ohm na 4Ohm | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 19. ledna 2008 12:49 |
| By to mohlo snížit život můj nový pevný disk? | Treymac | Drives & Removable Media | 1 | 30. prosince 2007 00:52 |
| Thread Nástroje | |
| |