![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ένα από τα σημαντικότερα αποτρεπτικά ως dial up χρήστης που μου έχει κρατήσει μακριά από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας είναι η ποσότητα των διαφημίσεων. Ναι, το ξέρω διακομιστές κοστίζουν, άδειες κόστος χρήματος, αλλά νομίζω ότι το ποσό των διαφημίσεων είναι υπερβολική. Πλέον, είναι ενοχλητικό, διασπούν και ορισμένοι από αυτούς ακόμη και να θορύβους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ευχαριστώ για τη συμβολή της.
Είναι πολύ εύκολο να αγνοήσει κανείς, δεν τους ακόμη ανακοίνωση πια. Επίσης, τα μεγέθη σελίδας είναι σχεδόν πανομοιότυπες, χωρίς διαφημίσεις, μέχρι την άρση τους δεν θα κάνουν διαφορά στο φορτίο φορές. Ίσως θα πρέπει να αναβαθμίσουν σε ευρυζωνική. 99% των δικτυακών τόπων έχουν οι διαφημίσεις, όλα αυτά που κάνουν οι μεγάλοι, είναι ο τρόπος του Διαδικτύου. Ευχαριστώ. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Από ενδιαφέρον, γιατί είσαι σε dial-up; |
|
| |||
| |||
| Μεγάλο μέρος της Αυστραλίας (από ό, τι έμαθα) δεν έχει προβεί σε διάθεση ευρυζωνικών συνδέσεων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους χρήση του Internet για να αποφύγει την καταβολή επιπλέον για να ξεπεράσει τα όρια. Firefox με την Ad Block Plus add-on και δεν βλέπω κανένα αγγελίες σε οποιαδήποτε σελίδα επισκέπτομαι. :) Το site αυτό μοιάζει πολύ διαφορετικά αν μου έρθει εδώ χωρίς ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι διαφημίσεις δεν με ενοχλεί καθόλου.
| |||
| |||
| Για την εγγραφή αυτή την ιστοσελίδα μου κοστίζουν σήμερα 400 δολάρια το μήνα. Αυτό είναι 5 χιλιάρικα το χρόνο mate! Για να μην αναφέρουμε το χρόνο που απαιτείται από τον καθένα μου ημέρες. Στη συνέχεια, θα προσφέρουν δωρεάν για τα μέλη της σε αυτήν. Προφανώς θα πρέπει να είναι ξηροί καρποί ... Αλλά δεν αρκεί για την άρση των καρπών με κέλυφος των διαφημίσεων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha να εκτελέσω και ότι δεν είχα ιδέα ότι ήταν ακόμη και όλες τις αγγελίες μέχρι να κατασκευαστεί το νέο μου μηχάνημα και ήρθε εδώ πριν εγκατασταθεί ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω πρόσφατα εγκαταστήσει vista και έπρεπε να χρησιμοποιήσουν IE7 για λίγο μέχρι να εγκαταστήσει όλες τις ενημερώσεις και μετά τέλος, firefox, και ήταν εντελώς διαφορετικό, χρησιμοποιώντας το σε Firefox! Όλα 4 του googleads, αναβοσβήνει το πράγμα στην κορυφή δίπλα στο googlead, τη μία πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας και τη μία στο κάτω μέρος ήταν εδώ και ήταν πολύ ενοχλητικό, έως ένα βαθμό, αλλά μόλις εγκατέστησα Firefox + ABP ήταν και πάλι πίσω στην κανονική:) Να μην ήθελε διαφημίσεις; Get Firefox + ABP ... ότι είναι τόσο ελεύθερο, που προτίθεστε να μην καρύδια.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξεχάστε αυτό.