![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jedan od glavnih deterrents kao dial up korisnik koji je čuvao me od korištenja ove web stranice je iznos od reklama. Da, znam posluľitelje cijene novca, cijene licenci novac ali mislim količinu reklama je prekomjerna. Plus, oni su dosadne, zbunjujući, a neke od njih čak napraviti šumova. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hvala za unos.
Oni su vrlo lako da se ignorira, ja uopce ne primijetiti ih više. Također, na stranici veličine se gotovo na identičan bez oglasa, pa bi ih ukloniti bez razlika za učitavanje puta. Možda bi trebao nadograditi na širokopojasne. 99% web stranice imaju oglase, sve do one velike, to je način na koji je Internet. Hvala. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Od interesa zašto si na dial-up? |
|
| |||
| |||
| Većinu Australia (od onog, što sam naučio) nije napravio Internet to Širokopojasni raspoloživosti. Oni moraju biti oprezni s interneta kako bi se izbjeglo korištenje dodatnoga plaćanja za idući preko granica. Firefox sa Ad Blokiraj Plus dodati-na i JA dont 'vidjeti bilo koji oglasa na bilo kojoj stranici ja posjetim. :) Ovaj sajt izgleda jako različite ako sam došao ovdje bez ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oglasi se ne zamaram što god me.
| |||
| |||
| Za snimanje ove stranice trenutno trošak mene $ 400 mjesečno. To je velika 5 godišnje mate! Da ne spominjem vrijeme koje je potrebno iz svake jedan od mojih dana. I onda ga besplatno nude na svojim članovima. Očito sam mora biti lud ... Ali ne dovoljno lud za uklanjanje oglase. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha ja trčanje i da nisam imao pojma ni je li bilo kakvih reklama dok sam sagradio moj novi stroj i prije nego što sam došao ovdje instaliran ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam nedavno imao instaliran vidik i koristiti IE7 neko vrijeme dok nisam instalira sve nadopune i onda napokon krijesnica, a bio je potpuno drugačiji koristeći ga u Firefox! Sva 4 od googleads je stvar treperi na vrhu uz googlead, jedan gornjem desnom dijelu web stranice i jedan na dnu su svi ovdje i bili su prilično neugodan u omjeru, no čim sam instaliran Firefox + ABP to je bio povratak u normalan opet:) Ne volim oglase? Get Firefox + ABP ... they're free, molim vas da ne bude lud.
|
| |||
| |||
| Hvala za podršku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaboravite to.