![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az egyik legnagyobb elrettentő mint dial up felhasználó tartotta nekem távol használja ezt a honlapot az az összeg, a reklámok. Igen, tudom, szerverek pénzbe, jogosítványok pénzbe kerül, de azt hiszem, hogy az összeg a reklámok túlzott. Ráadásul azok bosszantó, zavaró és néhányan még tenni zajt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thanks for the input.
Ezek nagyon könnyű figyelmen kívül hagyni, nem venné észre őket többé. Továbbá, az oldal méretének közel azonos a hirdetéseket, így azok eltávolítása nem lenne különbség a terhelés alkalommal. Talán meg kellene feljavít szélessávú. 99%-a weboldalak is a hirdetéseket, a nagyok nem, ez az út az internet. Köszönöm. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Elfogyott a kamat miért a dial-up? |
|
| |||
| |||
| Ausztrália nagy része (az, amit én is tanultam) nem tette meg, hogy szélessávú internet-hozzáférés. Nekik kell, hogy legyen óvatos internethasználat elkerülni kifizető megy át a külső határokat. A Firefox az Ad Block Plus add-on, és én nem látok semmilyen reklámok minden oldal I látogatást. :) Ez a honlap kinézetét nagyon más, ha nem jövök ide ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A hirdetések nem zavar senkit.
| |||
| |||
| A nyilvántartás ezen az oldalon jelenleg nekem 400 $ havonta. Ez egy évben 5 nagy haver! Nem is beszélve az időt vesz minden és mindenki az én napon. Aztán ajánljuk ingyenes ez tagjai. Nyilvánvalóan meg kell dió ... De nem elég ahhoz, hogy dióféle távolítsa el a hirdetést. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha én futni, és fogalmam sem volt ott is volt olyan reklámok, amíg nem építették meg a gépet, s itt, mielőtt telepíteni ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nemrég telepített Vista és az IE7 is használni egy darabig, amíg nem telepítette a frissítéseket, majd végül a Firefox, és ez teljesen más használja a Firefox! Minden 4 A googleads a villogó dolog a tetején található a googlead, a jobb felső sarokban a honlap és az alján voltak itt, és elég idegesítő, hogy olyan mértékben, de mihelyt telepített firefox + ABP hogy visszatérjen a normális kerékvágásba újra:) Nem szeretem a hirdetéseket? Get Firefox + ABP ... Õk is szabad, akkor nem kell dió.
|
| |||
| |||
| Köszönöm a támogatást. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Felejtsd el.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Keresőmotor Átirányítás a Advertisements | Jacko2983 | Vírus, kémprogram és biztonság | 4 | 3. augusztus 2009 02:32 |
| Need hatalmas Súgó .. Az Xbox 360 nem kapcsolása | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 15 | 23. május 2009 13:47 |
| Svchost.exe segítségével nagy mennyiségű RAM? | d0od | A Windows operációs rendszerek | 10 | 19. május 2008 13:39 |
| Csökkentse 8ohm a 4ohm | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 19. január 2008 12:49 |
| Lehet-e csökkenteni az életében új merevlemezt? | Treymac | Drives & Removable Media | 1 | 30. december 2007 00:52 |
| Téma eszközök | |
| |