![]() |
|
| |||
| |||
| אחד הגדולים deterrents כמו לחייג את המשתמש כי יש לי משם המשיכו משימוש באתר זה הוא הסכום של פרסומות. כן, אני יודע שרתים עלות הכסף, עלות הרישיונות כסף אבל אני חושב את הסכום של פרסומות הוא מוגזם. בנוסף, הם מעצבנים, distracting וכמה מהם אפילו לעשות רעשים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thanks for the input.
הם מאוד קל להתעלם, אני אפילו לא שם לב אליהם יותר. כמו כן, הדף הם גדלים קרוב על זהה ללא מודעות, כדי להסיר אותם יגרום שום הבדל לטעון פעמים. אולי כדאי לשדרג ל פס רחב. 99% יש מודעות של אתרי אינטרנט, כל אלה עושים את גדולה, את זה היא דרך האינטרנט. תודה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| מתוך עניין, למה אתה על חיוג? |
|
| |||
| |||
| מרבית אוסטרליה (ממה למדתי) לא עשה את זה פס רחב זמינות. הם צריכים להיות זהירים עם האינטרנט שלהם, כדי למנוע שימוש נוסף על הולך לשלם מעל גבולות. Firefox עם מודעות חסום בנוסף על התוספת ואני לא רואה שום adverts על כל דף אני מבקר. :) אתר זה נראה שונה מאוד, אם אני בא לפה בלי ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המודעות לא מטריד אותי כלשהן.
| |||
| |||
| את הרשומה באתר כרגע העלות לי $ 400 לחודש. זה 5 אלף דולר בשנה, חבר! שלא להזכיר את הזמן שנדרש מכל וכל אחד הימים שלי. אז אני מציע את זה בחינם זה חברים. ברור שאני חייב להיות משוגע ... אבל לא משוגע מספיק כדי להסיר את המודעות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha אני מפעיל את זה או לא היה לי מושג אפילו היה שם שום מידע בלבד עד שאני בנוי החדש שלי מכונת הגיעו לכאן לפני התקנתי ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ביצעתי לאחרונה התקנתי Vista ו נאלץ להשתמש IE7 לזמן עד התקנתי את כל העדכונים ולאחר מכן Firefox לבסוף, והוא היה שונה לחלוטין באמצעות Firefox אותו! כל 4 של googleads, הברקה של דבר בראש לצד googlead, האחת הימנית העליונה של האתר ועל אחת בתחתית היו כולם כאן היו די מעצבנים את היקף, אבל ברגע שאני התקין Firefox + ABP זה היה בדרך כלל לראש שוב:) לא אוהב מודעות? Firefox מקבל + ABP ... הם שניהם בחינם, אתה רוצה להשתגע לא.
|
| |||
| |||
| תודה על התמיכה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תשכח את זה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מנוע חיפוש של Redirecting כדי המפורסם | Jacko2983 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | 3rd אוגוסט 2009 02:32 |
| צריך סכום ענק של עזרה .. Xbox 360 לא מתחבר | 4d (Fordy (פורד) אולי | רישות, מודמים & VoIP | 15 | 23 מאי 2009 13:47 |
| היישום Svchost.exe באמצעות כמות גדולה של זיכרון RAM? | d0od | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 19th May 2008 13:39 |
| צמצום 8Ohm כדי 4Ohm | 4d (Fordy (פורד) אולי | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 19th ינואר 2008 12:49 |
| זה יכול להפחית את חייו של הדיסק הקשיח החדש שלי? | Treymac | כוננים & נשלפת | 1 | 30 דצמבר 2007 00:52 |
| שרשרת כלים | |
| |