![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Vienas iš pagrindinių atgrasymo kaip iki vartotojo, kuris nuolat mane nuo Naudodamiesi šia svetaine ryšys yra reklamos kiekis. Taip, aš žinau, serveriai, kainuos pinigus, licencijos, kainuos pinigus, bet manau, kad reklamos kiekis yra per didelis. Plius, jie erzina, blaško dėmesį, ir kai kurie iš jų net padaryti garsų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ačiū už indėlį.
Jie yra labai lengva ignoruoti, aš net nepastebi jų nebėra. Be to, puslapio dydis yra beveik identiškų be reklamos, todėl pašalinti juos būtų jokio skirtumo, kad apkrovos metu. Galbūt jums reikėtų pereiti prie plačiajuosčio ryšio. 99% svetaines yra reklamos, visi Big ones daryti, tai, kaip internetas. Ačiū. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Iš palūkanų Kodėl jūs apie "dial-up? |
|
| |||
| |||
| Daug Australija (iš to, ką aš sužinojau) nebuvo pateikti jį naudotis plačiajuosčiu ryšiu. Jie turi būti atsargūs su savo interneto naudojimą, kad būtų išvengta papildomų mokėjimų už ketinate per ribos. Firefox su Skelbimo Block Plus "add-on ir aš nematau jokių skelbimų dėl bet kurio puslapio grįžtu. :) Ši svetainė atrodo labai skirtingi, jei aš atėjau čia be ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skelbimai Don't bother me whatsoever.
| |||
| |||
| Norėdami įrašyti šią svetainę dabar man kainavo $ 400 per mėnesį. Tai 5 Grand metais mate! Jau nekalbant apie laiką, nuo kiekvieno iš mano dienų viena. Tada aš jį siūlyti nemokamai jos nariams. Žinoma, turiu būti riešutų ... Bet ne riešutai pakanka pašalinti reklamą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha paleisti, kad ir aš nežinojau, ten net nebuvo jokios reklamos, kol aš statyti savo naujos mašinos ir atėjo čia, kol aš įrengtas ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš neseniai įdiegta Vista "ir" turėjo naudoti IE7 ir tuo tarpu kol instaliavau visus atnaujinimus ir tada pagaliau, Firefox, ir ji buvo visiškai kitoks ją naudojančių Firefox! Nuo GoogleAds All 4, mirksi dalykas viršuje šalia googlead, vienas viršuje, dešinėje svetainė ir apačioje vienas buvo visi čia ir buvo labai erzina, kad kiek, bet vos tik instaliavau firefox + ABP jis grįžo į įprastą vėl:) Nemėgstu reklamos? Get Firefox + ABP ... jie tiek kainuoja, norite būti riešutų nėra.
|
| |||
| |||
| Dėkojame už paramą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Užmirškite tai.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paieškos Nukreipiama į Advertisements | Jacko2983 | Virus, Spyware & Security | 4 | 3 rugpjūtis 2009 02:32 |
| Poreikis didžiulis Pagalba .. "Xbox 360" Not Connecting | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Networking, Modems & VoIP | 15 | Gegužė 23, 2009 13:47 |
| SVCHOST.EXE naudojant didelį kiekį RAM? | d0od | Windows "operacinės sistemos | 10 | Gegužė 19, 2008 13:39 |
| Sumažinti 8ohm prie 4Ohm | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 19 sausis 2008 12:49 |
| Tai galėtų sumažinti savo naują kietąjį diską gyvenime? | Treymac | Drives & Removable Media | 1 | 30 gruodis 2007 00:52 |
| Temos įrankiai | |
| |