![]() |
|
| |||
| |||
| Viens no galvenajiem iebiedēšanas kā iezvanes lietotājs, kas tur mani prom no šī tīmekļa vietne ir summa, reklāmas. Jā, es zinu serveri maksā naudu, licences maksā naudu, bet es domāju, ka reklāmas apjoms ir pārmērīgs. Plus, tās ir kaitinošas, novēršot un daži no tiem pat padarītu trokšņiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paldies par ieguldījumu.
Tie ir ļoti viegli ignorēt, man pat paziņojums tiem vairs. Arī lapas izmēri ir tuvs ar identisku bez reklāmām, lai novērstu tās neko nemainītu ielādēt reizes. Varbūt jums ir jāpilnveido, lai platjoslas pieslēgumu. 99% mājas ir reklāmas, visi lielie darīt, tas ir veids, kā internets ir. Pateicība. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| No interesēm, kādēļ jūs par dial-up? |
|
| |||
| |||
| Liela daļa no Austrālijas (no tā, ko esmu mācījies), nav to iesniegusi, platjoslas pieejamības. Tiem ir jābūt uzmanīgiem ar savu interneta izmantošana, lai nebūtu jāmaksā papildus, lai dotos virs robežas. Firefox ar Ad Block Plus add-on un es neredzu nekādu reklāmu uz jebkuras lapas es apmeklēju. :) Šī vietne izskatās ļoti atšķirīga, ja es nāku šeit bez DBP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Portālā nav bother me whatsoever.
| |||
| |||
| Par ierakstu šajā vietā pašreiz maksā man 400 $ mēnesī. Tas ir 5 grand gadu mate! Nemaz nerunājot par laiku, kas nepieciešams no katru viena no manām dienām. Tad es to piedāvāt par brīvu, lai to locekļiem. Acīmredzot man ir rieksti ... Taču ne uzgriežņus pietiekama, lai novērstu reklāmas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha man palaist to un man nebija ne jausmas, ka kaut kāds reklāmas kamēr es uzbūvēta savu jauno mašīnu un šeit ieradās pirms es uzstādītas ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esmu nesen uzstādīta Vista un nācās izmantot IE7 uz brīdi, kamēr es instal visus atjauninājumus un pēc tam beidzot firefox, un tas bija pilnīgi atšķirīgs, izmantojot to Firefox! Visi 4 googleads, mirgo lieta augšpusē blakus googlead, viena augšējā labajā tīmekļa vietnē, un viens ar grunts visi bija šeit, un bija diezgan nepatīkamas, lai apmērā, taču, tiklīdz es sāku uzstādīt Firefox + ABP tika atpakaļ normālā atkal:) Nepatīk reklāmas? Get Firefox + DBP ... viņi gan bezmaksas, tu būsi rieksti vai nē.
|
| |||
| |||
| Paldies par atbalstu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aizmirstiet to.
![]() |
|
| Bookmarks |