![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Jednym z głównych deterrents jako dial-up użytkownika, który zachował mnie od korzystania z tej strony jest kwota reklam. Tak, wiem serwerów kosztu pieniądza, licencje kosztu pieniądza, ale myślę, że ilość reklam jest zbyt wysoki. Ponadto są one denerwujące, rozpraszające, a niektóre z nich nawet dźwięków.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dziękujemy za wejście.
Są bardzo łatwe do zignorowania, ja nawet nie zauważa, anymore. Ponadto, strona wielkości blisko identycznych bez reklamy, więc ich usunięcie spowodowałoby żadnej różnicy do załadowania razy. Być może należy zaktualizować do łączy szerokopasmowych. 99% reklam na stronach, wszystkie duże zrobić, to jest to sposób Internet jest. Dzięki. My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Brak zainteresowania dlaczego na dial-up?
|
|
|
|||
|
|||
|
Wiele Australia (z tego, co mam nauczyłem) nie dokonała jej dostępności łączy szerokopasmowych. Mają być ostrożni z ich używania Internetu w celu uniknięcia płacenia dodatkowego ruchu na granicach.
Firefox z reklam Block Plus add-on i nie widzę żadnych ogłoszeń na stronach I wizyty. :) Ta witryna wygląda bardzo różne, jeśli tu bez ABP.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Reklamy nie bother me whatsoever.
|
|||
|
|||
|
Do zapisu tej stronie obecnie koszt mnie 400 dolarów miesięcznie.
To 5 Grand rok mate! Nie wspominając czas potrzebny od każdego z moich dni. I potem zaoferować go za darmo na jego członków. Oczywiście musi być orzechów ... Ale nie wystarczy do orzechów usunąć reklamy. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
haha uruchomić i że nie miałam pomysłu nie było żadnych reklam, nawet aż zbudowany moje nowe maszyny i przyszli tutaj przed zainstalowane ABP: D
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I've niedawno zainstalowany Vista i IE7 miał do wykorzystania na chwilę, aż zainstalowane wszystkie aktualizacje, a następnie ostatecznie firefox, i była zupełnie inna używając go w Firefox!
Wszystkie 4 z googleads, migające rzeczą w górę przy googlead, jeden w prawym górnym rogu na stronie i jedno na dole były tu i były dość uciążliwe do tego stopnia, ale tak szybko, jak zainstalowany firefox + ABP to powrót do normalnego ponownie:) Nie lubisz reklamy? Get Firefox + ABP ... they're both wolne, możesz być nie do orzechów.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thanks for the support.
|
|
|
||||||||||||