![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Unul dintre principalele deterrents ca un dial-up utilizator care a ţinut de mine departe de utilizarea acestui site, este cantitatea de reclame. Da, ştiu servere costa bani, licenţe costă bani, dar cred că suma de reclame este de prisos. În plus, acestea sunt enervant, distrag, iar unele dintre ele chiar face zgomote. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Multumesc pentru intrare.
Ei sunt foarte uşor de a ignora, eu nici măcar nu le mai observa. De asemenea, pagina de pe dimensiunile sunt aproape identice, fără reclame, asa ca scoate-le-ar face nici o diferenta pentru a încărca de ori. Poate că ar trebui să faceţi upgrade la bandă largă. 99% din site-uri web au reclame, toate cele face mare, este modul în care Internet este. Mulţumesc. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Afară de interes de ce eşti pe dial-up? |
|
| |||
| |||
| O mare parte din Australia (de la ceea ce am invatat) nu a făcut-o bandă largă de disponibilitate. Ei trebuie să fie atent cu folosirea internetului pentru a evita plata extra pentru întâmplă peste limitele. Firefox cu Ad Block Plus add-on si nu pot vedea nici un anunţuri pe orice pagină I vizitaţi. :) Acest site se arată extrem de diferite, dacă vin aici fără ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anunţurile nu mă bate la cap un fel.
| |||
| |||
| Pentru a înregistra acest moment, site-ul de cost-mi 400 dolari pe lună. Asta e 5 grand un an amice! Să nu mai vorbim de timp care le ia de la fiecare şi unul de meu de fiecare zi. Am apoi o va oferi gratuit este de membri. Evident, eu trebuie să fi nebun ... Dar nu suficient de nebun pentru a elimina anunţurile. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha am rula şi că am avut nici o idee, chiar a fost acolo orice reclame până când am construit noua mea maşină şi am venit aici, înainte de instalat ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am instalat recent Vista şi a trebuit să ie7 utilizare pentru o perioada de timp până când am instalat toate actualizările şi apoi în final Firefox, si a fost complet diferite, utilizând-o în foc! Toate 4 din googleads, clipeste de lucru de la început alături de googlead, cel din dreapta sus a site-ului, precum şi o în partea de jos, toate au fost aici şi au fost destul de enervant într-o măsură, dar imediat după ce am instalat Firefox + ABP el a fost întors din nou la normal:) Nu ca anunţurile? Get Firefox + ABP ... ele sunt atât liber, te-as fi nebun sa nu.
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru sprijin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uită de asta.
![]() |
|
| Marcaje |