![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jedným z hlavných zastrašovací ako voľba do užívateľa, ktorý si uchovávajú mne z použitia tejto webovej stránky je množstvo reklám. Ano, já vím serverov stojí peniaze, licencia stojí peniaze, ale myslím, že množstvo reklamy je prehnané. Plus sú obťažujúce, rušivé a niektoré z nich dokonca zvuky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Díky za vstup.
Sú veľmi ľahko ignorovať, nemám ani oznámenie nich ešte. Tiež stránke veľkosti sú takmer totožné, bez toho, aby na reklamy, takže ich odstránenie by sa žiadny rozdiel zaťaženia krát. Možno by ste mali vykonať upgrade na širokopásmové pripojenie. 99% stránky majú reklamy, všetky tie veľké urobiť, je to spôsob, akým je internet. Vďaka. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mimo záujem, prečo si na dial-up? |
|
| |||
| |||
| Mnohé z Austrália (od toho, čo som sa naučil) neurobila to Broadband dostupnosť. Musí byť opatrný s ich používanie internetu neplatili extra pre prebiehajúce cez hranice. Firefox s reklamnej Blokovať Plus add-on a nevidím žiadne reklamy na každej stránke som návštevu. :) Táto stránka vyzerá veľmi rozdielne, keď sem prišiel bez ABP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reklamy nebudú obťažovať ma vôbec.
| |||
| |||
| Na pripomenutie tohto servera ma v súčasnosti 400 dolárov mesačne. To je 5 tisíc ročne kamoš! Nehovoriac o čase, kedy sa z každého jedného z mojich dní. I potom ponúkame zadarmo k nej členmi. Pochopitelně jsem třeba orechy ... Matice, ale nie dost na odstránenie reklamy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha běhám, že som netušila, že bol dokonca žiadne reklamy, kým som vybudoval môj nový stroj a prišiel sem pred Nainstaloval som ABP: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som nedávno nainštalované Vista a musel použiť IE7 na chvíľu, až som nainštalované všetky aktualizácie a potom konečne firefox, a bolo to úplne iné použitie je vo Firefoxe! Všetky 4 z googleads, blikajúci vec, na vrchole u googlead, ten vpravo hore na webovej stránky a jednej na spodnej všetci boli tu a bolo docela otravné do takej miery, ale akonáhle som nainštalovaný firefox + ABP bolo späť do normálneho opäť:) Nelíbí reklamy? get firefox + ABP ... sú obidva zadarmo, že by ste mali oriešky nie.
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zabudnite na to.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vyhľadávače Přesměrovává do Advertisements | Jacko2983 | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 3. augusta 2009 02:32 |
| Potreba veľké množstvo Pomôžte .. Xbox 360 nie je Pripojenie | 4D (Ford (Ford) Ollie | Siete, Modemy & VoIP | 15 | 23. mája 2009 13:47 |
| Svchost.exe použitie veľkého množstva pamäte RAM? | d0od | Operačné systémy Windows | 10 | 19. mája 2008 13:39 |
| Znížiť 8Ohm na 4Ohm | 4D (Ford (Ford) Ollie | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 19. januára 2008 12:49 |
| By to mohlo znížiť život môj nový pevný disk? | Treymac | Drives & Removable Media | 1 | 30. decembra 2007 00:52 |
| Thread Tools | |
| |