![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Један од главних детеррентс као диал уп корисник који је чувао ме од коришћења ове уеб странице је износ од реклама. Да, знам сервер цене новца, цене лиценци новац али мислим количину реклама је несавесна. Плус, они су досадне, збуњујући, а неке од њих чак направити шумови. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хвала за унос.
Они су врло лако да се игнорише, ја уопце не приметити их више. Такође, на страници величине се готово на идентичан без реклама, па би их уклоните без разлика за отпремање пута. Можда би требао надоградите на широкопојасне. 99% уеб странице имају огласе, све до оне велике, то је начин на који је то. Хвала. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Од интереса зашто си на диал-уп? |
|
| |||
| |||
| Већину Аустралиа (од оног, што сам научио) није направљен то за Широкопојасни расположивости. Они морају да буду опрезни са интернета како би се избегло коришћење додатног плаћања за идући преко граница. Фирефокс са Ад Блокирај Плус додати-на и ЈА донт 'видјети било који огласа на било којој страници ја посетим. :) Овај сајт изгледа јако различите ако сам дошао овде без АБП. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Огласи се не замарам што год ме.
| |||
| |||
| За снимање ове странице тренутно костим мене $ 400 месечно. То је велика 5 годишње мате! Да не спомињем време које је потребно из сваке један од мојих дана. И онда га бесплатно нуде на својим члановима. Очито сам мора бити луд ... Али не довољно луд за уклањање огласе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хаха ја трчање и да нисам имао појма ни да ли је било каквих реклама док сам саградио мој нови машина и пре него што сам дошао овде инсталиран АБП: Д
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам недавно имао инсталиран видик и користити ИЕ7 неко време док нисам инсталира све допуне и онда напокон ватра, а био је потпуно другачији користећи га у Фирефокс! Сва 4 од ГооглеАдс је ствар трепери на врху уз гооглеад, један горњем десном делу уеб странице и један на дну су сви овде и били су прилично непријатан у омјеру, но чим сам инсталиран Фирефокс + АБП то је био повратак у нормалан опет:) Не волим огласе? Гет Фирефокс + АБП ... тхеы'ре фрее, молим вас да не буде луд.
|
| |||
| |||
| Хвала за подршку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Заборавите то.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сеарцх Енгине преусмерава на Огласи | Јацко2983 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 4 | 3 аугуст 2009 02:32 |
| Неед Хелп огроман .. Ксбокс 360 Нот Цоннецтинг | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 15 | 23 мај 2009 13:47 |
| Свцхост.ексе користе велике количине РАМ-а? | д0од | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 19 мај 2008 13:39 |
| Смањите 8Охм на 4Охм | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 19 јануар 2008 12:49 |
| Ово би могао смањити живот мој нови хард диск? | Треымац | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 30 децембар 2007 00:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |