![]() |
|
| |||
| |||
| Bir uzaklıktadır Bu sitede kullanarak yaz devam etmiştir kullanıcı bir arama gibi önemli deterrents ve reklam miktarıdır. Evet, sunucular maliyeti bilmek maliyeti lisansları ama reklam miktarı aşırı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, bu, rahatsız edici sıkıcı ve bazıları da bahsetmek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Giriş için teşekkür ederiz.
Bunlar çok ihmal kolay, ben bile artık onları fark yoktur. Ayrıca, sayfa boyutları aynı reklam olmadan, bu yüzden onları fark kere yükleme yapar çıkarmadan yakın bulunmaktadır. Belki de geniş bant yükseltmek gerekir. Web sitelerinin% 99 reklamları, tüm büyük olanlar var, bu Internet bir yoludur. Teşekkürler. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Out ilgi neden çevirmeli ağ üzerinde mi? |
|
| |||
| |||
| Çok Avustralya (ne öğrendim) yapılan değil bu genişbant kullanılabilirliği için. Onlar İnternet kullanımı ile ilave sınırları üzerinden gidiyor için ödeme önlemek için dikkatli olmak gerekir. Firefox Reklam Blok ile Plus eklenti ve ben ziyaret herhangi bir sayfada herhangi bir reklam görmüyorum. :) Bu site eğer burada ABP olmadan gelmek çok farklı görünüyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reklamlar ne beni rahatsız değildir.
| |||
| |||
| Bu site için şu anda bana 400 $ aylık ücreti kayıt için. İşte 5 bin yıllık dostum's! Bu zaman her gün ve her birinden alır bahsetmiyorum. O zaman bu ücretsiz olarak sunuyoruz üyeleri. Açıkçası ben deli olmalı ... Ama deli yeterli reklamları kaldırın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben çalıştırmak haha ve Hiçbir fikrim hatta herhangi bir reklam kadar yeni inşa makine ve burada önce ABP yüklü: D geldi aklımıza geldi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kısa Vista yüklü olduğunuz kadar bütün güncellemeleri yüklenmiş ve sonra sonunda ateş ve tamamen ateş olarak kullanarak farklı bir süre IE7 kullanmak zorundayım! Tüm 4 googleads of the googlead yanındaki üst, web sitesinin bir üst sağ ve alt kısmında bir edildi bulunan yanıp sönen şey burada ve güzel bir ölçüde, ancak en kısa sürede Firefox yüklü can sıkıcı olduğunu + ABP tekrar normale tekrar oldu:) Reklamlar gibi değil mi? Get Firefox + ABP ... her ikisi de, Deli değil duyarım yapabilir.
|
| |||
| |||
| Destek için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu unut.
![]() |
|
| Bookmarks |