![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Одним з основних стримуючих факторів як дозвону користувач, який утримує мене від використання даного сайту є сума в рекламних оголошеннях. Так, я знаю серверах коштують грошей, ліцензії коштують грошей, але я думаю, що сума реклами є надмірною. Крім того, вони дратують, відволікають, і деякі з них навіть шуміти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спасибо за вхід.
Вони дуже легко ігнорувати, я навіть не помічати їх більше. Крім того, на сторінці розмірів майже на однаковій без реклами, так що видалити їх не має ніякого значення для завантаження раз. Може бути, Ви повинні зробити оновлення до широкосмугового зв'язку. 99% сайтів мають оголошення, всі великі робити, це шлях в Інтернеті. Спасибо. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Виходячи з цього, чому ви на Dial-Up? |
|
| |||
| |||
| Більша частина Австралії (з того, що я дізнався) не зробило його наявності Broadband. Вони повинні бути обережні з їх використанням Інтернету, щоб не платити додатково за перехід кордону. Firefox з рекламний блок, плюс доповнення, і я не бачу ніякої реклами на будь-якій сторінці, я відвідую. :) Цей сайт виглядає вкрай інакше, якщо б я прийшов сюди без АВР. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оголошення не заважай мені б то не було.
| |||
| |||
| Для запису цього сайту в даний час коштувала мені $ 400 на місяць. Це 5 Grand році мат! Не кажучи вже про час, який проходить від кожного з моїх днів. Я тоді пропонувати її безкоштовно, щоб її членами. Очевидно, що я повинна бути горіхи ... Але не горіхів достатньо, щоб видалити оголошення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха-ха, що я біжу, і я поняття не мав, там навіть які-небудь рекламу, поки я побудував свою нову машину і приїхав сюди, перш ніж я встановленому АВР: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я недавно встановлена Vista, і доводиться використовувати IE7 на деякий час, поки я не встановив усі оновлення, а потім, нарешті, Firefox, і це було зовсім інше використання його в Firefox! Всі 4 GoogleAds, миготливі річ у верхньому ряду googlead, одна у правому верхньому куті сайту і одна в нижній частині були всі тут і були дуже дратує до такої міри, але як тільки я встановив Firefox + ABP було повернутися до нормального раз:) Не любите рекламу? Get Firefox + АВР ... обидва вони вільні, ви б не горіхи.
|
| |||
| |||
| Спасибо за поддержку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Забудьте це.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пошукової системи Перенаправлено на Оголошень | Jacko2983 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 3 серпня 2009 02:32 |
| Потрібна величезна Допомога .. Xbox 360 не підключається | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Мережа, Модеми & VoIP | 15 | 23 травня 2009 13:47 |
| SVCHOST.exe використання великого обсягу ОЗП? | d0od | Операційні системи Windows | 10 | 19 травня 2008 13:39 |
| Зменшіть 8Ohm в 4Ом | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 19 січня 2008 12:49 |
| Чи може це скоротить термін служби мій новий жорсткий диск? | Treymac | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 грудня 2007 00:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |