![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zde na Šťáva Jsme velká věřících ve vždy se snažíme zlepšovat naše služby pro Vás, naše členy. Víme, že nic nemůže být nikdy dokonalé, ale budeme snažit poskytnout Vám co nejlepší zkušenost, když navštívíte stránky. Jako takový jsme po zpětné vazby. Dobré nebo špatné. Dovolte mi konstatovat, že znovu: Dobré nebo špatné. Existuje nějaký aspekt místě, které se vám nelíbí? Jste spokojeni se službou obdržel od moderátoři? nebo správce? Jste spokojeni se podívat na fórum? Což naše reakce (y) pomáhat vám? Měli bychom reagovat včas? Co byste o fóru? Co se vám líbí není o fóru? Výše uvedené jsou pouze příklad otázky vám nápad. Váš příspěvek může být něco jiného, ale přibližně stejné téma. Nemáme v úmyslu byl jen další fórum problémy související s počítači a můžete je vidět, že nám pomohou prostřednictvím. Takže znovu, dobré nebo špatné. Chceme slyšet. Díky za čtení.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alex Jsem šťastný. A co vy? Byl jsem sledování tohoto fóra rostou a myslím, že je to okruh v správným směrem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je dobré slyšet Mac, díky za vstup. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsme rádi, ale chci něco mnohem rušnějších mcbee, díky za názor.
| |||
| |||
| Kdykoliv kluci. S příchodem nových členů každý den je to vázáno na získání rušnějších. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Díky za komentáře, ocenili.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Mohli byste možná přesunout reklamy Google na dno nebo na pravé straně možná? Dělá věci zaplněný. |
|
| |||
| |||
| Jistě, pokud chcete pokrýt peníze dělají ... : D |
|
| |||
| |||
| Bohužel ne XCalibre, Reklamy jsou samice, které vidíte, vždy chtějí být na vrcholu věci. : D |
|
| |||
| |||
| Najdu bledě modrá, když jsem hledal nové příspěvky trochu těžké si lol a může mi někdo říct, co všechny ty malé tlačítka pro digthis post svinout tento příspěvek lol etc Kromě toho velmi příjemný hledat fórum |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Happy New Year To All! | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 10 | 15. leden 2009 04:38 |
| Happy Halloween Všechny! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 10 | 1. listopadu 2008 18:32 |
| Šťastná, že jsem tady! | DCustomComputers | Představte Yourself Zde | 9 | 11. Září 2008 08:31 |
| Šťastná, že jsem tady | mtags244 | Představte Yourself Zde | 3 | 7. ledna 2008 19:45 |
| Happy New Year to všichni. | Chandler | Představte Yourself Zde | 4 | 2. ledna 2008 17:38 |
| Thread Nástroje | |
| |