![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εδώ στο Ο χυμός είμαστε πιστοί στη μεγάλη πάντα προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς, τα μέλη μας. Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν μπορεί ποτέ να είναι τέλεια, αλλά εμείς φιλοδοξούμε να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την επίσκεψη του χώρου. Ως εκ τούτου είμαστε μετά ανατροφοδότηση. Καλή ή κακή. Επιτρέψτε μου να δηλώσω και πάλι ότι: Καλή ή κακή. Υπάρχει οποιαδήποτε πτυχή του χώρου που δεν σας αρέσουν; Είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που έλαβε από την Συντονιστές; ή ο Admin; Είσαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση του forum; Μήπως η απάντησή μας (ες) σας βοηθήσει; Μήπως θα ανταποκρίνεται εγκαίρως; Τι θέλει για το φόρουμ; Τι δεν σας αρέσει το φόρουμ; Το παραπάνω παράδειγμα είναι απλώς ερωτήματα για να σας δώσει μια ιδέα. Η θέση θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό, αλλά περίπου το ίδιο θέμα. Δεν έχουμε την πρόθεση να είναι απλώς ένα άλλο φόρουμ που σχετίζονται με τα προβλήματα του υπολογιστή σας και μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε ότι μέσα. Έτσι, και πάλι, καλή ή κακή. Θέλουμε να την ακούσετε. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alex Είμαι χαρούμενος. Είσαι; Έχω παρακολουθώντας αυτό το φόρουμ αναπτύσσεται και πιστεύω ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαίρομαι που σε ακούω Mac, ευχαριστώ για την συμβολή της. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαστε ευτυχείς κάπως αλλά το θέλουν πολύ busier mcbee, ευχαριστώ για την ανατροφοδότηση.
| |||
| |||
| Anytime παιδιά. Με τα νέα μέλη που συνδέει κάθε μέρα είναι βέβαιο ότι θα λάβετε busier. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για τα σχόλια, εκτίμησα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Μπορεί ίσως να μετακινήσετε το Google διαφημίσεις στο κάτω μέρος ή στην δεξιά πλευρά ίσως; Θα κάνει τα πράγματα να γεμάτα. |
|
| |||
| |||
| Βέβαια, αν θέλετε να καλύψει τα χρήματα που κάνουν ... : D |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς δεν XCalibre, Οι διαφημίσεις που βλέπετε είναι γυναίκες, που θέλουν πάντα να είναι πάνω από τα πράγματα. : D |
|
| |||
| |||
| Θεωρώ ότι το ανοιχτό μπλε χρώμα όταν Ψάχνω για νέες θέσεις είναι λίγο δύσκολο να δούμε lol και μπορεί κάποιος να μου πει τι όλα αυτά τα κουμπιά για λίγο digthis μετά συστέλλω αυτό μετά κτλ lol εκτός από το ότι ένα πολύ ωραίο αναζητούν φόρουμ |