![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovdje na Sok od mi smo veliki vjernici u uvijek pokušava poboljšati našu uslugu za Vas, naših članova. Mi znamo da ništa ne može uvijek biti savršena, ali ćemo težiti da Vam ponudimo najbolje moguće iskustvo kada posjetite stranicu. Kao takvi smo nakon povratne informacije. Dobro ili loše. Pusti me da se opet države: Dobro ili loše. Ima li bilo koji aspekt ovog site koji vam se ne sviđa? Jeste li zadovoljni uslugom dobili od Moderatori? ili Admin? Jeste li zadovoljni izgled foruma? Jeste naš odgovor (e) pomoći? Jesmo li odgovoriti na pravodobno? Što želite o forumu? Što ne želite o forumu? Navedena su samo primjer pitanja kako bi vam dali ideju. Svoj post bi mogao biti nešto drugo nego oko iste teme. Mi nemamo namjeru da se samo još jedan forum probleme vezane uz računala, a možete nam pomoći da se vidi kroz. Dakle, opet, dobri ili loši. Želimo čuti. Hvala za čitanje.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alex sam sretna. Jesi li? Sam se gledajući ovaj forum rasti i mislim da je tarifni u pravom smjeru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobro je čuti Mac, hvala za doprinos. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi smo donekle sretan, ali želim ga puno busier mcbee, hvala na komentaru.
| |||
| |||
| Anytime momci. Uz nove članove pridružuje svaki dan je obvezan dobiti busier. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hvala za komentare, poštovati.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Možeš li možda premjestiti Google oglase na dno ili na desnoj strani, možda? To čini da se stvari zatrpan. |
|
| |||
| |||
| Naravno, ako želite pokriti novac čine ... : D |
|
| |||
| |||
| Nažalost, ne XCalibre, Oglasi su ženska koju vidite, uvijek žele biti na vrhu stvari. : D |
|
| |||
| |||
| JA nađi prema blijedo plave kad sam obličje za novi post malo teško vidjeti lol i može netko reći mene što sve one male gumbe za digthis post slagati ovaj post itd lol Osim toga vrlo ljepuškast forum |