![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Itt A Juice mi vagyunk a nagy hívők mindig próbál javítani a szolgáltatásunkat, hogy te, a tagok.
Tudjuk, hogy soha semmi nem lehet tökéletes, de törekszünk, hogy az Ön számára a lehető legjobb, amikor látogató az oldalon. Mivel ezek után mi visszajelzés. Jó vagy rossz. Engedjék meg, hogy újra: Jó vagy rossz. Van-e bármilyen szempontból a terület, amit nem szeretek? Ön elégedett a kapott szolgáltatás Moderátorok? vagy az Adminisztrátor? Ön elégedett a nézd a fórum? Vajon a válasz (ok) segítsek? Vajon mi időben választ? Mit szeret a fórumot? Mi nem tetszik a fórum? A fenti példa kérdése csupán, hogy az Ön számára egy ötletem. Az Ön üzenete lehetne valami más, de körülbelül ugyanazt a témát. Jelenleg nem áll szándékában, hogy csak egy fórum a számítógépes problémákat, és segíthet nekünk, hogy át. Tehát, megint csak jó vagy rossz. Azt szeretnénk hallani. Thanks for reading.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Alex Boldog vagyok. Are you? Én is figyeltem ezt a fórumot nő, és azt hiszem, ez a tétel a megfelelő irányba.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jó hallani, Mac, kösz a bemenet. :)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Most boldog, de valamivel azt a sok busier mcbee, kösz a visszajelzést.
|
|||
|
|||
|
Bármikor srácok. Az új tagok csatlakoznak minden nap, hogy kötődik, hogy busier.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Köszi az észrevételeket, appreciated.
|
|||
|
|||
|
Tud esetleg áthelyezni a Google hirdetéseket az alsó vagy a jobb oldalon talán? Lehetővé teszi a dolgokat, hogy zsúfolt.
|
|
|
|||
|
|||
|
Persze, ha azt szeretnénk, hogy a pénz, hiszen ... : D
|
|
|
|||
|
|||
|
Sajnos nem XCalibre,
A hirdetések női látod, mindig akarni kell tetején dolgokat. : D |
|
|
|||
|
|||
|
Találom halványkék, mikor várom az új állások egy kicsit kemény, hogy lol
és valaki mondja meg, mi valamennyi kis gombok a digthis post becsavar e utáni stb lol eltekintve attól, hogy egy nagyon szép látszó fórum |