![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאן ב המיץ אנחנו מאמינים גדולים ב תמיד מנסה לשפר את השירות שלנו לכם, חברים שלנו. אנו יודעים כי שום דבר לא יכול להיות תמיד מושלם, אך אנו שואפים לספק לכם את החוויה הטובה ביותר האפשרית בעת הביקור באתר. לפיכך אנו לאחר המשוב. טוב או רע. תן לי את זה שוב המדינה: טוב או רע. האם יש היבט של האתר כי אתה לא אוהב? האם אתה מרוצה מן השירות קיבל את מנהלי? או מנהל? האם אתה מרוצה עם המראה של הפורום? האם התגובה שלנו (S) לסייע לך? האם אנו מגיבים ב במועד? מה דעתך על הפורום? מה אתה לא אוהב את הפורום? האמור לעיל הן דוגמא לשאלות גרידא לתת לך רעיון. ההודעה שלך יכול להיות משהו אחר, אבל סביב אותו נושא. אין לנו שום כוונה להיות עוד פורום בעיות הקשורות המחשב ואתה יכול לעזור לנו לראות את זה דרך. אז, שוב, טוב או רע. אנחנו רוצים לשמוע על זה. תודה על הקריאה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלכס, אני שמח. האם אתה? אני כבר צופה בפורום לגדול ואני חושב שזה הכותרת בכיוון הנכון.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב לשמוע מאק, Thanks for the input. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנו רוצים קצת שמח אבל זה הרבה busier mcbee, תודה על המשוב.
| |||
| |||
| בכל חברה. עם חברים חדשים מדי יום שהצטרף זה חייבים לקבל busier. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תודה על התגובות, appreciated.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אולי אתה יכול להעביר את מודעות Google או התחתונה בצד ימין אולי? הוא עושה דברים עמוס. |
|
| |||
| |||
| בטח, אם אתה רוצה לכסות את הכסף שהם עושים ... : D |
|
| |||
| |||
| למרבה הצער לא XCalibre, המודעות הן נשים אתה רואה, תמיד לרצות להיות על הדף של הדברים. : D |
|
| |||
| |||
| אני מוצא את כחול חיוור כשאני מחפש הודעות חדשות קצת קשה לראות LOL ו מישהו יכול לומר לי מה כל הכפתורים הקטנים האלה הם digthis לכתוב לגולל על הודעה זו LOL וכו חוץ מזה מאוד נחמד להסתכל בפורום |