![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Čia Sultys Mes Big tikintieji visada stengiasi pagerinti mūsų paslaugas, mūsų nariams.
Mes žinome, kad niekas negalėtų kada nors būti tobulas, bet mes siekiame suteikti jums kuo sklandesnė, kai lankotės svetainėje. Tokie mes po atsiliepimų. Geras ar blogas. Leiskite pareikšti, kad dar kartą: Geras ar blogas. Ar yra kokių nors svetainę, kad Jums nepatinka aspektas? Ar esate patenkinti paslaugų, gautų iš moderatoriai? arba Admin? Ar esate patenkintas forumo išvaizdą? Ar mūsų atsakymas (-ai) padėti Jums? Ar mes reaguoti laiku? Ką norėtumėte forume? Ką ne jums patinka forumas? Aukščiau yra tik pavyzdys klausimus jums idėja. Jūsų pranešimas galėtų būti kažkas kita, bet apie pačią temą. Mes neturime būti tik dar vienas forumas, susijusios su kompiuterių problemomis ketinimus ir Jūs galite padėti mums pamatyti, kad per. Taigi, dar kartą, geras ar blogas. Mes norime išgirsti. Thanks for reading.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Alex I'm happy. Ar jūs? Aš jau žiūri šį forumą auga ir manau, antraštė teisinga kryptimi.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gera girdėti Mac, ačiū už indėlį. :)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mes šiek tiek laimingas, bet norite ją daug busier McBee, ačiū už atsiliepimus.
|
|||
|
|||
|
Anytime vaikinai. Su įstojus naujiems nariams kasdien tai privalo gauti busier.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Ačiū už komentarus, vertinama.
|
|||
|
|||
|
Ar jums gal perkelti "Google" reklamos apačioje ar dešinėje pusėje gal? Tai daro ką užstatyti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Žinoma, jei norite padengti pinigų jie daro ... : D
|
|
|
|||
|
|||
|
Deja, ne XCalibre,
Skelbimai Moteriška matote, visada nori būti ant dalykų. : D |
|
|
|||
|
|||
|
Manau, šviesiai mėlynas, kai aš ieškau naujų pranešimų truputį sunku pamatyti lol
ir gali ką nors pasakyti, kokie visi mažai mygtukai už digthis paštu Furl šį postą lol ir tt Be to labai gražus ieškote forumas |