![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šeit Sulas mēs esam liels ticīgie vienmēr cenšamies uzlabot mūsu pakalpojumu jums, mūsu biedriem. Mēs zinām, ka nekas nekad nevar būt pilnīgs, bet mēs tiecamies sniegt Jums vislabāko pieredzi, apmeklējot vietni. Kā tādi mēs esam pēc atsauksmes. Labi vai slikti. Ļaujiet man norādīt, ka vēlreiz: Labi vai slikti. Vai ir kāds aspekts, vietā, kas jums nepatīk? Vai esat apmierināts ar pakalpojumu, kas saņemti no moderatori? vai Admin? Vai esat apmierināts ar izskatu forumā? Vai mūsu atbilde (s) Jums palīdzēt? Mēs atbildi savlaicīgi? Kas jums patīk forums? Ko tu patīk forums? Iepriekš ir tikai piemērs jautājumi jums ideja. Jūsu sūtījums varētu būt kaut kas cits, bet ap to pašu tēmu. Mums nav nodoma tos tikai citā forumā, kas saistīti ar datora problēmām, un tu vari palīdzēt mums redzēt, ka cauri. Tātad, vēlreiz, labu vai ļaunu. Mēs vēlamies dzirdēt. Thanks for reading.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alex Es esmu laimīgs. Are you? Esmu bijis skatīties šo forumu augt, un es domāju, ka tas ir pozīcijas pa labi virzienā.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi dzirdēt Mac, paldies par ieguldījumu. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēs esam diezgan apmierināti, bet vēlaties to daudz busier mcbee, paldies par atsauksmi.
| |||
| |||
| Anytime guys. Ar jaunu locekļu pievienošanos katru dienu, tas ir apņēmies iegūt busier. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Paldies par komentāriem, appreciated.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varbūt pārvietot google reklāmas apakšā vai labajā pusē maybe? Tas padara lietas pārblīvēta. |
|
| |||
| |||
| Protams, ja jūs vēlaties, lai segtu naudas, ko viņi dara ... : D |
|
| |||
| |||
| Diemžēl nav XCalibre, Ads ir sievietes redziet, vienmēr vēlas būt papildus lietas. : D |
|
| |||
| |||
| Es uzskatu, gaiši zila, kad es meklēju jaunu amata vietu nedaudz grūti saprast, lol un var kāds man pateikt, kas visus šos maz pogas, lai digthis post satīt šo ziņu lol utt Bez tam ļoti jauks meklējat forums |
![]() |
|
| Bookmarks |