![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tutaj, na soku jesteśmy zawsze w dużych wierzących próbuje poprawić nasze usługi do was, naszych użytkowników. Wiemy, że nic nie może nigdy być doskonały, ale dążą do zapewnienia jak najwyższego poziomu doświadczenia podczas odwiedzania witryny. Jako takie jesteśmy po opinie. Dobre lub złe. Pozwolę sobie stwierdzić, że jeszcze raz: Dobre lub złe. Czy wszelkie aspekty witryny, która nie podoba? Czy jesteś zadowolony z usługi otrzymane od Moderatorzy? lub Administrator? Czy jesteś zadowolony z wyglądu forum? Czy nasza odpowiedź (y) pomóc? Czy reagować w sposób terminowy? Co ci się podoba o forum? Czego nie lubisz temat na forum? Powyższy przykład jest czysto pytania daje pomysł. Twoja wiadomość może być coś innego, ale wokół tego samego tematu. Nie mamy zamiaru być tylko kolejnym forum podobne do problemów z komputerem i możesz pomóc nam zobaczyć, że dzięki. Więc znowu, dobre lub złe. Chcemy słuchać. Thanks for reading.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alex jestem szczęśliwy. Czy jesteś? I zostały oglądanie tego forum rosnąć i Myślę, że to właściwy kierunek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warto wysłuchać Mac, dzięki za wkład. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jesteśmy trochę szczęśliwy, ale chcesz znacznie busier mcbee, dzięki za opinie.
| |||
| |||
| Zawsze chłopaki. Z nowych członków łączącą codziennie jest zobowiązany do uzyskania busier. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Dziękujemy za uwagi, appreciated.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Czy może przenieść reklamy Google do dołu lub po prawej stronie może być? To sprawia, że rzeczy bałagan. |
|
| |||
| |||
| Jasne, jeśli chcesz pokryć koszt one ... : D |
|
| |||
| |||
| Niestety nie XCalibre, Reklamy są widoczne kobiet, które chcą być zawsze na wierzchu rzeczy. : D |
|
| |||
| |||
| I znaleźć koloru jasnoniebieskiego, kiedy jestem poszukuje nowych stanowisk trochę trudno zobaczyć lol a może ktoś mi powiedzieć, co te wszystkie przyciski są za małe digthis post zwijać tego postu lol itp Poza tym bardzo dobrze wyglądające forum |