![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aici, la sucul noi suntem mari credinciosi întotdeauna în încercarea de a îmbunătăţi serviciile noastre pentru a tine, membrii noştri. Noi ştim că nimic nu poate fi perfect, dar am aspiră să vă furnizeze cea mai bună experienţă posibilă la vizitarea site-ului. Ca atare suntem după feedback. Bun sau rău. Permiteţi-mi să se afirme că din nou: Bun sau rău. Există vreun aspect al site-ului că nu vă place? Sunteţi mulţumit de serviciu primite de la Moderatori? sau de administrare? Sunteţi mulţumit de aspectul de pe forum? Ti-răspunsul nostru (e) de ai ajuta pe tine? Ţi-am răspuns în timp util? Ce-ti place la forum? Ce nu vă place la forum? Cele de mai sus sunt pur exemplu întrebări pentru a vă oferi o idee. Postarea dvs. poate fi ceva diferit, dar în jurul aceeaşi temă. Nu avem nici o intenţie de a fi doar un alt forum de probleme legate de computer şi de ce ne pot ajuta să vezi că prin intermediul. Deci, din nou, bune sau rele. Noi vrem sa auzim. Multumesc pentru lectură.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alex Sunt fericit. Esti? Am fost urmăriţi acest forum cresc şi cred că este poziţia în direcţia cea bună.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă bucur să aud Mac, mulţumiri pentru contribuţia. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Suntem oarecum fericit, dar vreau mult busier mcbee, multumesc pentru feedback.
| |||
| |||
| Oricand baieti. Odată cu aderarea noilor membri în fiecare zi, este obligată să-busier. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Multumesc pentru comentarii, apreciat.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Poti sa poate muta reclamele Google de la partea de jos sau pe partea dreaptă poate? Aceasta face ca lucrurile să cluttered. |
|
| |||
| |||
| Sigur, dacă doriţi să acopere bani care le fac ... : D |
|
| |||
| |||
| Din păcate, nu XCalibre, Anunţurile sunt femei care le vedeţi, care doresc sa fie mereu in top de lucruri. : D |
|
| |||
| |||
| Mi se pare de pal albastru când sunt în căutarea de noi posturi de un pic de greu pentru a vedea lol si poate cineva sa-mi spui ce toate aceste butoane sunt puţin pentru digthis post înfăşura acest post lol etc în afară de faptul că o foarte frumos căutaţi forum |