![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu na Šťava Sme veľká veriacich vo vždy sa snažíme zlepšovať naše služby pre Vás, našich členov. Vieme, že nič nemôže byť nikdy dokonalé, ale budeme snažiť poskytnúť Vám čo najlepšie skúsenosti, keď navštívite stránky. Ako taký sme po spätnej väzby. Dobré alebo zlé. Dovoľte mi konštatovať, že znova: Dobré alebo zlé. Existuje nejaký aspekt mieste, ktoré sa vám nepáčia? Ste spokojní so službou dostal od moderátori? alebo správcu? Ste spokojní sa pozrieť na fórum? Čo naše reakcie (y) pomáhať vám? Mali by sme reagovať včas? Čo by ste o fóre? Čo sa vám páči nie je o fóre? Vyššie uvedené sú len príklad otázky vám nápad. Váš príspevok môže byť niečo iné, ale približne rovnakú tému. Nemáme v úmysle bol len ďalší fórum problémy súvisiace s počítačmi a môžete ich vidieť, že nám pomôžu prostredníctvom. Takže znova, dobré alebo zlé. Chceme počuť. Vďaka za čítanie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alex Som šťastný. A čo vy? Bol som sledovanie tohto fóra rastú a myslím, že je to okruh v správnym smerom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je dobré počuť Mac, vďaka za vstup. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sme radi, ale chcem niečo oveľa rušnějších mcbee, vďaka za názor.
| |||
| |||
| Kedykoľvek kluci. S príchodom nových členov každý deň je to viazané na získanie rušnějších. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka za komentáre, ocenili.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste možno presunúť reklamy Google na dno alebo na pravej strane možná? Robí veci zaplněný. |
|
| |||
| |||
| Iste, ak chcete pokryť peniaze robia ... : D |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ nie XCalibre, Reklamy sú samice, ktoré vidíte, vždy chcú byť na vrchole veci. : D |
|
| |||
| |||
| Najdu svetloružový modrá, keď som hľadal nové príspevky trochu ťažké si lol a môže mi niekto povedať, čo všetky tie malé tlačidlá pre digthis post navinúť tento príspevok lol etc Okrem toho veľmi príjemný hľadať fórum |