![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Овде на Сок од ми смо велики верници у увек покушава поправимо нашу услугу за Вас, наших чланова. Ми знамо да ништа не може увек бити савршена, али ћемо тежити да Вам понудимо најбоље могуће искуство када посетите страну. Као такви смо након повратне информације. Добро или лоше. Пусти ме да се опет државе: Добро или лоше. Има ли било који аспект овог сите који вам се не свиђа? Јесте ли задовољни услугом добили од Модератори? или Админ? Јесте ли задовољни формат форума? Јесте наш одговор (е) помоћи? Јесмо ли одговорити на правовремено? Шта желите о форуму? Шта не желите о форуму? Наведена су само пример питања како би вам дали идеју. Свој пост би могао бити нешто друго него око исте теме. Ми немамо намеру да се само још један форум проблеме везане уз рачунара, а можете нам помоћи да се види кроз. Дакле, опет, добри или лоши. Желимо чути. Хвала за читање.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Алекс сам сретна. Јеси ли? Сам се гледајући овај форум да расте и мислим да је тарифни у правом смеру.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добро је чути Мац, хвала за допринос. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми смо донекле срећан, али желим да га пуно бусиер мцбее, хвала на коментару.
| |||
| |||
| Анытиме момци. Уз нове чланове придружује сваки дан је обавезан добити бусиер. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала за коментаре, поштовати.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Можеш ли можда покрет Гоогле огласе на дно или на десној страни, можда? То чини да се ствари затрпани. |
|
| |||
| |||
| Наравно, ако желите покрити новац чине ... : Д |
|
| |||
| |||
| Нажалост, не КСЦалибре, Огласи су женска коју видите, увек желе да буду на врху ствари. : Д |
|
| |||
| |||
| ЈА наћи бледо плаве кад сам хандсоме за нови пост мало тешко видети лол и може неко рећи мене шта све оне мале дугмад за дигтхис пост слагати овај пост итд лол Осим тога врло љепушкаст форум |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сретна Нова Година свима! | евилфантасы | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 15 јануар 2009 04:38 |
| Хаппы Халлоуеен Све! | КаноакаВирус | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 1 новембар 2008 18:32 |
| Благо се овде! | ДЦустомЦомпутерс | Увести Ыоурселф Овде | 9 | 11. сеп 2008 08:31 |
| Благо се овде | мтагс244 | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 7 јануар 2008 19:45 |
| Сретна Нова Година свима. | свјећар | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 2 јануар 2008 17:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |