![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тут на Соки Ми віримо у великі завжди намагаємося покращити сервіс для вас, наші члени. Ми знаємо, що ніщо не може бути досконалим, але ми прагнемо надати вам найкращі враження при відвідуванні сайту. Як такий ми після зворотного зв'язку. Добре це чи погано. Дозвольте мені ще раз: Добре це чи погано. Чи є який-небудь аспект сайт, який вам не подобається? Ти задоволений, отриманих від Модератори? або адміністратор? Ти щаслива з видом на форумі? Хіба наша відповідь (и) Вам допомогти? Хіба ми відповідаємо своєчасної? Що вам подобається в форумі? Що вам не подобається в форумі? Наведений вище приклад чисто питань, щоб дати вам ідею. Ваше повідомлення може бути різним, але щось біля цієї ж теми. Ми не хочемо бути просто ще один форум, пов'язаних з комп'ютерними проблемами, і ви можете допомогти нам побачити, що до кінця. Тож знову хороші або погані. Ми хочемо почути. Спасибі за читання.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Алекса я щаслива. А ви? Я спостерігав цей форум рости, і я думаю, що це рухається в правильному напрямку.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре чути Mac, спасибо за вхід. :)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми кілька щасливі, але хочуть це набагато більше зайнятим Макбі, спасибі за відгук.
| |||
| |||
| У будь-який час хлопці. З новим членам приєднатися кожен день він зобов'язаний отримати більш напруженим. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Дякуємо за зауваження, оцінки.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Може бути, Ви можете перемістити Google реклами на дно або на правій стороні, може бути? Це робить речі метушню. |
|
| |||
| |||
| Звичайно, якщо ви хочете покрити гроші, які вони роблять ... : D |
|
| |||
| |||
| На жаль, немає XCalibre, Оголошення жінки бачать, завжди хоче бути в центрі подій. : D |
|
| |||
| |||
| Я знаходжу в блакитному, коли я дивлюся на нові посади, досить складно побачити LOL і хтось може сказати мені, що всі ці маленькі кнопки для digthis пост згортати цю посаду LOL т.д. Крім цього дуже приємні для ока форуму |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| З Новим роком! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 10 | 15 січня 2009 04:38 |
| Happy Halloween Все! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 1 листопада 2008 18:32 |
| Рада бути тут! | DCustomComputers | Тут Introduce Yourself | 9 | 11 вересня 2008 08:31 |
| Рада бути тут | mtags244 | Тут Introduce Yourself | 3 | 7 січня 2008 19:45 |
| З Новим Роком всіх. | Чандлер | Тут Introduce Yourself | 4 | 2 січня 2008 17:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |