![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз вид съгласни с Blackmirror. Този форум е малко бутона интензивно. Също така, темата като цяло се чувства като е изключен и понякога е много лесно за мен да загубя мястото си в сайта. От форума аспект, тя се чувства като това е "твърде разфасоват". Аз не виждам нужда да има форум за всяко малко нещо. Друг отколкото този, всичко изглежда наред:) -Betta |
|
| |||
| |||
| Щастлив съм, че както е искал. Не мога хит на бита Искам без изкопаване, бутоните са малко объркващо, но аз просто ги игнорирам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тези бутони са за насърчаване на темата чрез социална Маркиране на сайт, като например digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че всеки, който има идея да насърчи този сайт Stumbleupon заслужава потупване по гърба:), надявам се, че ще получите busier С течение на времето, за да отговори още въпроси
Аз доста bores ме, когато всичко, което трябва да се четат новините повечето време: O Аз също мисля, че представител система трябва да бъде по-забележима * Аз като представител * LOL Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Това има смисъл сега. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Да е спънат близо 3million потребители сега и се разраства бързо О друго нещо, мисля, че ще бъде чудесно за този форум е, ако я имаше подпис тип са нещо бихте могли да видите постери системи и спецификациите на дъното на техните пост Нещо като това! Мисля, че ще бъде по-лесно да отговори на въпроса, ако хората знаеха какво Статисистики те;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Можете да добавите PC статистика в профила ви вече. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
* Само предположение * |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Честита Нова Година на всички! | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 10 | 15 Jan 2009 04:38 |
| Честит Halloween Всички! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 10 | 1-во Nov 2008 18:32 |
| Беше ми приятно да бъда тук! | DCustomComputers | Представете Yourself Тук | 9 | 11 Сеп 2008 08:31 |
| Честит да е тук | mtags244 | Представете Yourself Тук | 3 | 7 Jan 2008 19:45 |
| Честита Нова Година на всички. | бакалин | Представете Yourself Тук | 4 | 2-ро Jan 2008 17:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |