![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I druh souhlasit s Blackmirror. Toto fórum je trochu-tlačítko intenzivní. Také téma obecně připadá jako je odpojený a je to někdy velmi snadné pro mě ztratil svoje místo na webu. Od fórum aspekt, to cítí stejně jako je to "příliš rozřezat". Nevidím potřebu, aby se fórum pro každou maličkost. Jiné, než to, že všechno se zdá pokutu:) -Betta |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, stejně jako to, jak je. může zasáhnout i bity chci bez kopání, tlačítka jsou trochu matoucí, ale já prostě ignorovat je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tyto tlačítka jsou na podpoře vlákno přes sociální bookmarking stránky, jako digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že kdo by měl nápad na podporu těchto stránkách o StumbleUpon zaslouží poplácání po zádech:), snad to bude mít rušnějších postupem času, abych mohl odpovědět na další otázky
| |||
| |||
| To dává smysl nyní. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Jo klopýtnou téměř 3million uživatelů dnes rychle roste Oh další věc, myslím, že by bylo skvělé pro toto fórum je, kdyby do podpisu typ, co jste mohli vidět na plakátech systémů specifikace a dno svých post Něco takového! Myslím si, že by bylo jednodušší, aby odpověděli na otázku, zda lid věděl, co statistiky mají;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Můžete přidat PC statistiky již ve svém profilu. |
|
| |||
| |||
| Jo jsem dolu přidané Myslím, že by bylo jednodušší, stejně jako to, že když někdo vidí, že jste ho ve své sig mají větší pravděpodobnost, že ji přidat sami, řekl bych já mohl zkontrolovat počet obyvatel profily nyní a budou nemá nic písemného zde * Jen náznak * |