![]() |
|
| |||
| |||
| Θα συμφωνήσω με το είδος της Blackmirror. Το φόρουμ αυτό είναι λίγο-το κουμπί έντασης. Επίσης, το θέμα γενικά αισθάνεται όπως είναι αποσυνδέεται και μερικές φορές είναι πολύ εύκολο για μένα να χάσουν τη θέση μου στο site. Από την πλευρά ενός φόρουμ, όπως και κατά την άποψή του είναι "υπερβολικά κομμένο". Δεν βλέπω την ανάγκη να έχουν ένα βήμα για κάθε μικρό πράγμα. Εκτός από αυτό, ό, τι φαίνεται ωραία:) -Betta |
|
| |||
| |||
| Χαρά μας αρέσει όπως είναι. i μπορεί να χτυπήσει τον δυφία Θέλω ΧΩΡΙΣ σκάψιμο, κουμπιά είναι λίγο συγκεχυμένη, αλλά εγώ απλά αγνοεί em. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτά τα κουμπιά για την προώθηση μιας νήμα μέσω μιας κοινωνικής bookmarking site όπως το digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι όποιος είχε την ιδέα για την προώθηση αυτού του site για StumbleUpon αξίζει pat στο πίσω:), η οποία ευελπιστούμε ότι θα πάρει busier με το πέρασμα του χρόνου, ώστε να μπορεί να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις
I οπές κάπως όταν μου έχω να διαβάσετε αυτή την είδηση πλέον η ώρα: o Πιστεύω επίσης ότι οι εκπρόσωποι του συστήματος πρέπει να είναι πιο αισθητή * Μου αρέσει εκπρ. * γελάω δυνατά Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Αυτό έχει νόημα τώρα. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ναι σκόνταμα έχει σχεδόν 3million χρήστες σήμερα και αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς Ω άλλο πράγμα νομίζω ότι θα ήταν μεγάλη για αυτό το φόρουμ είναι αν είχε την υπογραφή του είδους πράγμα ήταν μπορούσες να δεις τις αφίσες συστήματα specs και το κάτω μέρος της μετά Κάτι σαν αυτό! Νομίζω ότι θα ήταν ευκολότερο να απαντήσει σε ερώτηση των λαών και αν ήξερες τι stats έχουν?) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να προσθέσετε PC stats ήδη στο προφίλ σας. |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω δικό μου προστεθεί Απλά πιστεύω ότι θα ήταν πιο εύκολο έτσι, εάν κάποιος άλλος βλέπει ότι έχετε σε sig σας είναι πιο πιθανό να το προσθέσετε οι ίδιοι, θα ήθελα να πω ότι μπορούσε να ελέγξει έναν αριθμό χαρακτηριστικών λαών και τώρα θα Δεν έχει τίποτα εκεί γραπτή * Μόνο μία πρόταση * |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλή χρονιά σε όλους! | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 10 | 15 Ιαν 2009 04:38 |
| Όλα Happy Halloween! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 10 | 1ο Nov 2008 18:32 |
| Ευτυχισμένο να είναι εδώ!! | DCustomComputers | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 9 | 11 Σεπ 2008 08:31 |
| Χαρά μου να βρίσκομαι εδώ | mtags244 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 7 Ιαν 2008 19:45 |
| Καλή Χρονιά σε όλους. | κηροποιός | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 2η Ιαν 2008 17:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |