![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I kakve slažete sa Blackmirror. Ovaj forum je malo-button intenzivne. Također, tema općenito se osjeća kao da je isključen, a ponekad i vrlo lako za mene da izgubi mjesto u mom mjestu. Iz foruma aspekt, ona se osjeća kao da je "previše razrezati". Ne vidim potrebu da ima forum za svaku malu stvar. Osim toga, sve izgleda fino:) Betta - |
|
| |||
| |||
| Drago mi se sviđa kako je. ja mogu pritisnuti bitova želim bez kopanja, gumbi su pomalo zbunjujuće, ali JA pravedan zanemariti em. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ti su gumbi za promovira thread putem Social Bookmarking site kao što su digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da tko god je imao ideju da se promoviraju na ovoj stranici Stumbleupon zaslužuje tapkanje na leđa:), nadamo se da će doći busier kako vrijeme prolazi tako da sam po mogu odgovoriti na više pitanja
| |||
| |||
| To ima smisla sada. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Da Spotičemo je gotovo 3million korisnici sada i raste vrlo brzo Oh drugu stvar mislim da bi bilo sjajno za ovaj forum je ako je potpis tip stvar koju su mogli vidjeti plakati sustavi naočale i dnu njihove post Nešto poput ove! Mislim da bi lakše odgovoriti na pitanje naroda ako je znao što stats su;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: #
|
|
| |||
| |||
| Možete dodavati PC stats već u svom profilu. |
|
| |||
| |||
| Da li moje dodao sam samo mislim da bi bilo lakše da mi, ako netko drugi vidi da imate na svom sig su više vjerojatno da će ga dodati sebe, rekao bih ja mogla provjeriti brojnim narodima profili sada i oni će ne postoji ništa pisano * * Samo prijedlog |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sretna Nova Godina svima! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 10 | 15 siječanj 2009 04:38 |
| Happy Halloween Sve! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 1. studeni 2008 18:32 |
| Blago se ovdje! | DCustomComputers | Uvesti Yourself Ovdje | 9 | 11. Ruj 2008 08:31 |
| Blago se ovdje | mtags244 | Uvesti Yourself Ovdje | 3 | 7. siječanj 2008 19:45 |
| Sretna Nova Godina svima. | svjećar | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 2. siječanj 2008 17:38 |
| Thread Tools | |
| |