![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Valahogy egyetértek Blackmirror. Ez a fórum egy kis gomb igényes. Továbbá, a téma az általános érzés, hogy megszakad, és ez néha nagyon könnyű nekem, hogy elvesztettem a helye az oldalon. Egy fórum szempont, hogy úgy érzi, hogy "túl darabolni. Nem látja szükségét annak, hogy a fórum minden egyes kis dolog. Más, mint, hogy mindent jól látszik:) -Betta |
|
| |||
| |||
| Boldog vagyok, mint azt, ahogy van. Én is a bit hit akarom nélkül ásni, a gombok egy kicsit zavaros, de én csak ignore em. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezek a gombok a előmozdítása szál keresztül szociális Könyvjelző helyén, mint például a digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, hogy bárki is azt a gondolatot, hogy támogassák ezt a webhelyet StumbleUpon érdemes pat hátoldalán:), remélhetőleg ez lesz az idő múlásával busier így tudok válaszolni több kérdés
| |||
| |||
| Hogy van értelme most. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Igen botladozni csaknem 3million felhasználók most és gyorsan növekszik Ja még valami, amit azt hiszem, jó lenne ezen a fórumon is, ha azt az aláírás típusú dolog volt, hogy a plakátok specs rendszerek és az alulról való utólagos Valami ilyesmi! Úgy gondolom, hogy könnyebb lenne a válasz, hogy a népek kérdés, ha tudta, mit stats őket;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: #
|
|
| |||
| |||
| Felveheti PC stats saját profilt is. |
|
| |||
| |||
| Persze én is az enyém hozzátette, csak gondolom, hogy könnyebb lenne, mint, hogy ha valaki úgy látja, hogy van ez a sig azok nagyobb valószínűséggel add meg magukat, azt mondják, hogy ellenőrizze a számot a népek profilok most és fognak nincs ott semmi írásos * Csak egy javaslat * |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Boldog Új Évet mindenkinek! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 10 | 15. január 2009 04:38 |
| Happy Halloween All! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 1. november 2008 18:32 |
| Örülök, hogy itt! | DCustomComputers | Itt mutasd meg magadat | 9 | 11 Sep 2008 08:31 |
| Örülök, hogy itt | mtags244 | Itt mutasd meg magadat | 3 | 7. január 2008 19:45 |
| Boldog Új Évet mindenkinek. | Chandler | Itt mutasd meg magadat | 4 | 2. Jan 2008 17:38 |
| Téma eszközök | |
| |