![]() |
|
| |||
| |||
| אני די מסכים עם Blackmirror. פורום זה הוא קצת-לחצן אינטנסיבית. כמו כן, את ערכת הנושא בכלל מרגיש כאילו זה מנותק וזה לפעמים מאוד קל לי לאבד את המקום של האתר. מן ההיבט של הפורום, זה מרגיש כאילו זה "יותר מדי לחתך". אני לא רואה צורך לעשות פורום לכל דבר קטן. חוץ מזה, הכל נראה בסדר גמור:) -Betta |
|
| |||
| |||
| אני שמח כמו שהוא אוהב את זה. אני יכול להכות את BITS אני רוצה בלי לחפור, כפתורים הם קצת מבלבל, אבל אני פשוט להתעלם אותם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לחצנים אלה הן לקידום התגובה דרך אתר סימניות חברתי כמו digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב מי היה הרעיון הזה כדי לקדם אתר StumbleUpon ב מגיע עם פאט על הגב:), בתקווה שהיא תקבל busier עם הזמן עובר על ידי כך אני יכול לענות על שאלות נוספות
| |||
| |||
| עכשיו זה הגיוני. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| כן יש מעידה כמעט 3million משתמשים כעת היא הצמיחה המהירה אה עוד דבר אני חושב יהיה נהדר עבור פורום זה היא אם זה היה חתימה סוג דבר היית יכול לראות את המפרסמים ואת מערכות מפרט לתחתית שלהם לכתוב משהו כזה! אני חושב שזה יהיה קל יותר לענות על השאלה אם אנשים ידעו מה יש להם נתונים סטטיסטיים;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| אתה יכול להוסיף למחשב סטטיסטיקת בפרופיל שלך כבר. |
|
| |||
| |||
| כן יש לי את שלי הוסיף אני רק חושב שזה יהיה קל יותר ככה, אם מישהו אחר רואה שיש לך את זה sig הם סביר יותר להוסיף את זה על עצמם, הייתי אומר שאני יכול לבדוק כמה פרופילים העמים והם יהיו עכשיו לא היה כתוב שם כלום * רק הצעה * |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Happy New Year to all! | evilfantasy | דיון Off topic | 10 | ה -15 בחודש ינואר 2009 04:38 |
| כל ליל כל הקדושים שמח! | KanoakaVirus | דיון Off topic | 10 | ב -1 בנובמבר 2008 18:32 |
| שמחה להיות כאן! | DCustomComputers | ואציג את עצמך כאן | 9 | 11th ספטמבר 2008 08:31 |
| שמחה להיות כאן | mtags244 | ואציג את עצמך כאן | 3 | 7 ינואר 2008 19:45 |
| Happy New Year לכולם. | Chandler | ואציג את עצמך כאן | 4 | 2nd ינואר 2008 17:38 |
| שרשרת כלים | |
| |